Lans Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam.Oto moja bestja , Yamaha YZF R1 1999r. Motocykl bardzo zadbany i doinwestowany.Bardzo głośny wydech Yoshimura , amortyzator skrętu, stalowe oploty, łańcuch DID, sportowe manetki Harris, itdWściekła maszyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jakaś znajoma maszyna i znajomy pióropusz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrobelek32 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Bardzo ładna i zadbana maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Choć fanem ścigaczy nie jestem, to to "cuś" podoba mi się!! Choćby ze względu na kolor moto- pasuje do niego.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Też bym chciał taką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 jeździłby jak na kradzionym rowerze :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) super. to jest teraz trudny wiek dla maszyn z tych lat. sa w miare tanie wiec czesto malo zadbane dlatego bezie ich ubywac z naszych drog . A R1 z pierwszych lat to juz klasyk. Edytowane 21 Października 2012 przez rom996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi