WSR Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 ja miałem dt80 lcII z cylindrem malossi i tłokiem na ostani szlif, jak ją mierzyłem to mi wyszło 116 cm3, kopa miała niesamowitego jak na motorower i w mieście niepokonana, super bezawaryjny motorek wiem, że to u mnie dużo przejechało (a przede mną jeszcze więcej) i nie było żadnych problemów z korbowodem jeśli jeszcze jej nie kupiłeś to nie daj się naciągnąć: cylinder malossi ma wytłoczony napis (chyba po lewej str) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 hehe juz dawno kupilem zdrowa a nawet zablokowana dt 80 bez zadnych przerobek.. full orginał ;) dokladnie 9 lipca ;) do odblokowania pozostalo mi tylko kolano.. zaluje ze nie szprecham po niemiecku i ani nie mam zadnej rodziny w niemczech bo mozna na e-bay takie fajne rzeczy kupic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi