dupczet Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam! Właśnie zdałem na prawko A1. Mam 4200 zł. Chciałbym sobie kupić jakiś motor. Doświadczenia troche mam ponieważ od dziecka zawsze na czyms jezdziłem. m.in. motoryna,komar wsk itp. chciałbym abyście mi pomogli wybrać szybki zrywny motor. 4 lub 2 sów. Poczytałem troche na różnych forach. Moje propozycje to: - Honda NSR 125-Aprilla RS 125- Honda Cbr ( mówią że jest mułowata) - Honda Varadero - Yamaha yzf r125 Proszę mi poradzić jaki byłby dość zrywny i szybki. Chciałbym też sie dowiedzieć jakie roczniki najlepiej kupować. Na co zwracać uwage przy zakupie. Z góry dziękuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 rozmyślałbym pomiędzy Hondą Nsr a Aprilią RS, sa najmocniejsze ponieważ są w 2t może więcej będą palić ale za to np koszta remontu będą mniejsze... varadero i CBR.. no za dużych osiągów miec nie będą ; o a r125 jest fajne na powożenie się po mieście ale mocą nie tryska;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupczet Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Hmm. Powiedzmy że mam podobne zdanie. Jaki przedział rocznikowy najlepiej wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Kolego to dział o motocyklach pokroju enduro, a nie ulicznych 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi