iDominik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam wszystkich ;) Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem " Kawasaki ZX6R - Ninja " Oczywiście bez jazdy próbnej się nie obeszło i trochę polatałem od kuchni do salonu, a po drodze jeszcze był korytarz ! Po schodach na poddasze nie udało mnie się wjechać :( Musiałem go wziąć pod pachę ;p Rzeczy, które zamontowałem ( a raczej zabrałem z brata roweru ) to :- klamki hamulców-stopka, niestety nie centralna i boczna, a TYLNA, takiego bajeru nie macie ! :D-komin myślałem wysłać do Edzia, ale samemu udało się zrobić przelotówkę, toć to SBK !-przyciemniana szybka PUIK Rzeczy, które wiszą w powietrzu :- instalacja światełek rowerowych ( bez homologacji trochę strach jeździć :P )- miniaturowy pług- paski na felgi - WIDOCZNOŚĆ przede wszystkim ^^- przewody w stalowym oplocie- crash pady A oto zdjęcie mojej maszynki ;) Wytrwałym motocyklistom będę machał na drodze ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No widzę ze dla Ciebie sezon trwa cały rok. Jak spadnie śnieg i będzie -40 zawsze możesz se polatac po dużym pokoju. Niezły sprzęt nie zapomnij nasmarowac łańcucha i nie przesadzaj z odcinka bo to widać nowe moto na dotarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No widzę ze dla Ciebie sezon trwa cały rok. Jak spadnie śnieg i będzie -40 zawsze możesz se polatac po dużym pokoju. Niezły sprzęt nie zapomnij nasmarowac łańcucha i nie przesadzaj z odcinka bo to widać nowe moto na dotarciu. przynajmniej będzie śmigał cały rok a gdzie to juz mało istotne hehehe czy to pokój czy ulica gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zazdroszcze :D Kiedy na tor? :P Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pamietaj,ze pokoj to nie tor. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 I nie szalej w toalecie, bo wpadniesz do muszli Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wheelie na desce klozetowej już opanowane ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wow...piękna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Od razu widać, że malowany ;p ktos zrobił Cie w CH :D ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ile pali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Od razu widać, że malowany ;p ktos zrobił Cie w CH :D ile dałeś? Absynta 70 %, którego przywiozłem za wschodniej granicy ;P ile pali? Kumpel mówił, że poniżej 2 litrów wychodzi. Ja wlałem buteleczkę paliwa i pojeździłem po działce z pół godzinki i jeszcze jakieś opary zostaly ;p Zajebiste spojrzenie mieli motocykliści, obok których zatrzymałem się na światłach kompletnie ubrany tj. kombiak, obuwie i rękawice ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Moto fajne, too 600 - tka ? :biggrin: Haha, LWG kolego :) Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 tak poważnie to chyba 50. wartał ceny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Nom, co prawda to 50-tka, ale frajda jazdy co nie miara. Aż głupio się przyznać, ale już mam za sobą pierwsze upadki ;) Ale to przez zbyt długie kolana xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Dawaj zdjęcia jak na nim siedzisz. Gratulejszyn ;) Edytowane 7 Października 2012 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi