Kardyn Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam wszystkich motocyklistówMam taki problem z motorkiem ( Honda Shadow VT 800 CJ skrzynia 4 biegowa , naped wał kardana ) jak dodaje gwałtownie gazu ucieka mi gdzieś cała moc z silnika . Słychać jak silnik wkręca sie na wyższe obroty , ale nie idzie to w parze z przyspieszeniem . Jak sie powoli dodaje gazu jest wszystko OK .Zakładam że jest to wina układu przeniesienia napędu pytanie gdzie szukać tej usterki ? Jeśli macie jakieś fachowe sugestkie to z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Poszukaj w sprzęgle :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardyn Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jakby ktoś jeszcze miał serwisówkę do tego modelu , bo nie znalazłem to też pobrosił bym i z góry Bóg zapłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja mam serwisówkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor5 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 witam koledzy chcę kupić honde 800 cj na co zwracać uwagę jak z częsciami zamiennymi moto jest z 88 roku sprowadzona z holandi można jakąś podpowiedz z góry dziękuje Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi