< EnDriU > Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema , mam Yamaha RD 80 LC ( 2T ). Dzisiaj jechałem z kolegą dośc szybko , a za chwilę gaśnie mi motor ( dawałem gaz a on mi zgasł :P ) . Myślałem że brakło paliwa więc przestawiłem karnik na rezerwe . Chciałem zapalić na popych ale pcham i pcham a tu nic , ale w końcu udało się zapalił ale jakoś inaczej chodził i musiałem dawać gaz bo gasnął mi . Czy zatarłem go ? w sumie jak bym zatarł to by się już wgl. nie odezwał. Błagam !!! koledzy pomóżcie mi ! CZEKAM NA KAŻDĄ POMOC !!! LwG Okyyy już wiem :D , chyba się tylko zapowietrzył bo się kładłem na zakrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Trzeba było już lepiej posprawdzać, niż pytać o pomoc ... Ostatnio jeden z naszych forumowiczów miał podobny problem, a tym problemem był zawalony gaźnik. Dlatego, jeżeli to nie zapowietrzenie, to zobacz gaźnik + zobaczymy co inni tu napiszą, o ile napiszą. LWG :biggrin: Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Następnym razem zastosuj się do regulaminu pisania postów w dziale mechanika, poproszę. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
< EnDriU > Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ok dzięki Jutro albo we wtorek czyszczę gaźnik i filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to zamknij temat jak już wiesz;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi