pancur Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nie każdy kto pomyka motocyklem korzysta z forum,było by chyba nieźle gdy podjedzie więcej niż 4 szt .Przekażcie dalej może. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyroo Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jeżeli będę w radomiu to też przyjadę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 i oby jak najwiecej nas bylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Oby pogoda dopisała bo po Bieszczadach mam dość jazdy w deszczu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No i cóś by mie ominęło...Piotruś się swobód wyzbywa :banghead: ....Postaram się być i zgarnąć paru starych kretynów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Witam. Dzięki za odzew i chęci. Pod kościołem nie ma co być za wcześnie, bo msza kończy się o 18 a i życzenia potem będą, myślę ze jak odjedziecie z pod Leclerca o 17.30 to będzie dobrze. Co do trasy to fajnie jakbyśmy się wrócili do wierzbickiej, i pojechali do Kotarwic skąd pochodzę, a z tamtąd przez wiochy tj. Kowalówkę pojechać do Kowali, potem przez Augustów do trasy E7, i w stronę Radomia skręcić na wiadukt w Młodocinie no i do Karpika. http://trasy.docelu.pl/turl,122eb7,Mapa-Polski.html I na mapce tam gdzie ten staw to jest karpik. Jeszcze jedna prośba kamerzysty, jak wjedziemy na parking Karpika, to chwile poczekajmy aż kamerzysta podjedzie pod dom weselny, który znajduje się z tylu knajpy, i po chwili ruszymy, wtedy ładnie nakręci nasz wjazd. Dzięki z góry za przyjazd, oby pogoda dopisała. Pozdrawiam. Edytowane 27 Września 2012 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja będę pod Leclerc o 17 najwyżej się pogada chwilę.Czyli nie zsiadamy z motocykli po wjeździe na parking Karpika .Byle nie padało. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 trzymajmy kciuki za pogode ;) wiem juz na 100% ze bd i ja takze zjawie sie pod Leclerciem okolo 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Hej będę i ja. Prawdopodobnie też pojadę ok 14.30 do Garbatki tak żeby wrócić na 17 na parking pod Leclerc-iem. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Potwierdzam swoją obecność, do zobaczenia na parkingu pod Leklerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak nie będzie lało i wiało to się melduję pewnie z Jmmim, ale pod kościołem ie na Leclercu :) Xylu ruszył byś i Ty zada :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dzieki Piotrek za załącznik, jeszcze raz wszystkiego dobrego, a kolegom życze smacznego! Mi smakuje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ........aj polecielismy do Kazika, troche bylo szkoda pogody na sterczenie pod kosciołem ;) sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 chlopaki a ma ktos zdjecia z tej imprezy? bylbym wdzieczny za jakies foto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam nadzieję że Piotrek jak już się ogarnie z nową sytuacją to gdzieś wrzuci Pogoda na motocykl ,a tu wydech powyżej normy :D Nie przepali mi tego organizm chyba do wieczora. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi