szimi Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 ja tez "kolege" "pozdrowilem" ;) nie nawidze takich sku***** :evil2: :evil2: :evil2: :evil2: :evil2: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 29 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Hehe, gościu odpisał:1.mail - a ty co tu mnie jakimis koleszkami straszysz !!!! nie umiesz sam rozwiazac problemu !!!widze ze musisz sie posilkowac ludzikami !! no ale jak juz tak musisz czyli masz problem wysylaj to je**ne kolo, jak je dostane zwracam ci kaseale musze miec to kolo w nienaruszonym staniew innym przypadku nie ma kasy !!! 2. mail - aha i jeszcze jedno, paru twoich koleszkuf mnie obrazilo uzywajac wulgarnych slow, a maile te tez czyta male dziecko, wiec po przeprosinach od nich i przeslaniu tego kolo zwracam ci kase, ale dopiero jak przeprosza mnie za wulgaryzmy i bardzo brzydkie slowa w moim kierunku !!!bo nie rzycze sobie takich brzydkich slow w moich mailach i moim kierunku !!! :P ;) :P :P :P ;) P.S. To ja sobie nie życzę, żebyś mnie, cieciu, oszukiwał :!: :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 hehe ale jaki nagle chetny do zwrotu kasy się zrobił ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ojej biedny...chyba sie nie rozpłakał? ;) Przecież nie dostałby takich maili jakby był uczciwy.Może następnym razem sie zastanowi zanim wciśnie ludziom kit.MNie tam go nie szkoda.Pozdrawiam wszystkich! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schutzstaffel Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 niewiem czy ten oszust oddał już kase ale i tak coś mu wysłalem ... niech ma!!! co tam, może zapamieta na przyszłość sobie ... że nie wolno oszukiwać motocyklisty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Takich trzeba krótko trzymać jak psa na smyczy. Podstawa to nie dać się zrobić w konia bo potem taki grzyb będzie żył w świadomości, że mu wszystko wolno i będzie nabierać ludzi dalej. Sam ostatnio kupuję trochę na Allegro i do tej pory jest jak najbardziej OK. Swoją drogą ciekawy motyw z tym małym dzieckiem czytającym maile. Uczy się na nich języka czy jak? Gość może nie ma czasu książek czytać to daje maile do poczytania. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 niewiem czy ten oszust oddał już kase No więc cozy wciąż nie oddał mi forsy. Zgodził się ją zwrócić, poprosił o nr konta i od tamtej pory ciszaaa. Już 3 razy pytałem go czy wpłacił penondze ale ciszaaa.Jakby co to za miesiąc jadę nad morze z 5 kumplami i chcąc nie chcąc będziemy przejeżdżać koło miejsca zamieszkania cozyego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 poszedl i ode mnie mail z groźbami :banghead: a niech ma. życze ci zwrotu kasy skubi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Ja tez mu napisalem liscik.Starałem sie byc miły ale chyba nie wyszło. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Fajno fajno, dzięki za pomoc. ;) Na razie starczy maili do gościa.Dzięki dzięki! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stoowa Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Na razie starczy maili do gościa. Ja tam mysle ze koles poprostu powinien zostac "odwiedzony"... jesli masz do niego nr tel..zadzwon i grzecznie powiedz ze jak do dnia tego i tego nie wplaci kasy na konto to go odwiedzisz osobiscie i juz nie bedziesz mily... co za swiat... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi