Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do zmiany zawieszenia na progressive. Kupiłem już sprężyny na przód (Drop-in) i chcę dopasować odpowiednio tył (to będą 412-ki też od Progressive Suspension).

Pytanie jest, jak mam zgadnąć długość/rozmiar oryginalnych amorków które są od nowości?

Pytałem nawet u dilera (tu gdzie mieszkam w UK) i albo se jaja robią albo naprawdę nie wiedzą - kazali mi zmierzyć. Ale jak się je mierzy pod obciążeniem jak motocykl normalnie stoi, czy muszę go podnieść, żeby cały zakres amortyzatora się wysunął?

Tak się zastanawiam czy w Polsce i UK jest ten sam rodzaj zawieszenia, jak to oni nazywają international czy też europejski, może w Polsce by wiedzieli u dilera...

Cześć, całkiem możliwe, tylko że w mojej małej rodzinie ma się pojawić nowy członek miedzy 20-28 października :) Podoba mi się bardzo ta propozycja ale nie mogę z całą pewnością stwierdzić czy pojadę, niestety. A już szczególnie niestety że tak blisko mnie. Wpisze do kalendarza datę i twój Nick, jak by co to się odezwę przez to forum.

Jest jeszcze jeden zjazd teraz 9-go września organizowany przez H-D (wszystkie marki WELCOME :dry:) Nie mam przy sobie ulotki i nie pamiętam gdzie to będzie. Dam znać jak dotrę do domu. Jak ci nie za daleko to może tu się spotkamy...

Mierzysz w stanie swobodnym srodki otworów mocujacych.

I tak właśnie zrobię.

Cześć, całkiem możliwe, tylko że w mojej małej rodzinie ma się pojawić nowy członek miedzy 20-28 października :) Podoba mi się bardzo ta propozycja ale nie mogę z całą pewnością stwierdzić czy pojadę, niestety. A już szczególnie niestety że tak blisko mnie. Wpisze do kalendarza datę i twój Nick, jak by co to się odezwę przez to forum.

Jest jeszcze jeden zjazd teraz 9-go września organizowany przez H-D (wszystkie marki WELCOME :dry:) Nie mam przy sobie ulotki i nie pamiętam gdzie to będzie. Dam znać jak dotrę do domu. Jak ci nie za daleko to może tu się spotkamy...

Ulotka o zlocie https://docs.google.com/open?id=0B-rfYsq5Kv_dRXpDRmUzVWxpZVU

Edytowane przez punkcik5