punkcik5 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Przymierzam się do zmiany zawieszenia na progressive. Kupiłem już sprężyny na przód (Drop-in) i chcę dopasować odpowiednio tył (to będą 412-ki też od Progressive Suspension). Pytanie jest, jak mam zgadnąć długość/rozmiar oryginalnych amorków które są od nowości?Pytałem nawet u dilera (tu gdzie mieszkam w UK) i albo se jaja robią albo naprawdę nie wiedzą - kazali mi zmierzyć. Ale jak się je mierzy pod obciążeniem jak motocykl normalnie stoi, czy muszę go podnieść, żeby cały zakres amortyzatora się wysunął? Tak się zastanawiam czy w Polsce i UK jest ten sam rodzaj zawieszenia, jak to oni nazywają international czy też europejski, może w Polsce by wiedzieli u dilera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micio1975 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Hejka sorki ze nie w temacie, pozdrowienia z Reading (UK) , wybierasz sie moze w pazdzierniku na Hogginthebridge (link http://hogginthebridge.co.uk/) Mozna by sie spotkac pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkcik5 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Cześć, całkiem możliwe, tylko że w mojej małej rodzinie ma się pojawić nowy członek miedzy 20-28 października :) Podoba mi się bardzo ta propozycja ale nie mogę z całą pewnością stwierdzić czy pojadę, niestety. A już szczególnie niestety że tak blisko mnie. Wpisze do kalendarza datę i twój Nick, jak by co to się odezwę przez to forum. Jest jeszcze jeden zjazd teraz 9-go września organizowany przez H-D (wszystkie marki WELCOME :dry:) Nie mam przy sobie ulotki i nie pamiętam gdzie to będzie. Dam znać jak dotrę do domu. Jak ci nie za daleko to może tu się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mierzysz w stanie swobodnym srodki otworów mocujacych. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkcik5 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Mierzysz w stanie swobodnym srodki otworów mocujacych. I tak właśnie zrobię. Cześć, całkiem możliwe, tylko że w mojej małej rodzinie ma się pojawić nowy członek miedzy 20-28 października :) Podoba mi się bardzo ta propozycja ale nie mogę z całą pewnością stwierdzić czy pojadę, niestety. A już szczególnie niestety że tak blisko mnie. Wpisze do kalendarza datę i twój Nick, jak by co to się odezwę przez to forum. Jest jeszcze jeden zjazd teraz 9-go września organizowany przez H-D (wszystkie marki WELCOME :dry:) Nie mam przy sobie ulotki i nie pamiętam gdzie to będzie. Dam znać jak dotrę do domu. Jak ci nie za daleko to może tu się spotkamy... Ulotka o zlocie https://docs.google.com/open?id=0B-rfYsq5Kv_dRXpDRmUzVWxpZVU Edytowane 5 Września 2012 przez punkcik5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi