Mateusz-KX80 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Na torze w okolicach Gdanska rozgrywaja sie teraz mistrzostwa Polski w motocrossie, jest Zdunek na czele i wiele gwiazd motocrossowych.Mogło troche popadac bo tak sie kurzy rze nic nie widać!! Żałujcie ci którzy tu nie przybyli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Żałujcie ci którzy tu nie przybyli Skoro piszesz tego posta o Tej godzinie to znaczy że Cienie tez tam nie ma ;) Zawody jak zawody. Prawie wszędzie jest tak samo i Ci sami zawodnicy. Odemnie starują na tych zawodach 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 ale bylem tam i widziałem 3 rajdy, klasa 125, 80 i seniorzy.Skoro tak mówisz to musisz zazdroscić mi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Skoro tak mówisz to musisz zazdroscić mi Nic Ci nie zadroszcze - masz jakieś chore jazdy :twisted: Mój sąsiad był w 125 junior 16 - narazie sie chłopak uczy ale bedzie coraz lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 nie żebym się czepiał czy nabijał posty ale co to znaczy "chore jazdy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 nie żebym się czepiał czy nabijał posty ale co to znaczy "chore jazdy"? Kolesiowi wydaje sie że mu czegoś zazdrosze a tak nie jest. Poprostu chłopak chciał sie dowartosciować chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 musiala byc fajna impreza, ale mnie tam MX wcale nie podoba sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Strzałek jestes za dużym filozofem , wyluzuj troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 prosze was bardzo fotki z MP w gdańsku 145 fotek , bardzo fajne foteczki http://www.miczel.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi