darjerz Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Czy ktoś jest w stanie określić datę produkcji tego aku? Co prawda już stoi w domku nowy jeszcze nie zalany , ale z ciekawości chciałbym wiedzieć ile ma lat (u mnie chodził 2 latka) a po 2 tygodniach przerwy był sie rozładował więc nie znając jego wieku zanabyłem nowy bo i na prostowniku podejrzanie krótko się ładował 2 godzinki po jeździe miejskiej i odpaleniu z nóg.Cyferki08102271000 Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 zobacz na spodzie akumulatora czy nie ma takiego kółeczka z dwucyfrowym rokiem produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To by było proste :D jedynie te cyferki ...chociaż nie patrzyłem pod napisem- karteczką. Luknę jutro z ciekawości. Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi