JareG Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Sprzedam dość ciekawy motocykl, w bdb stanie technicznym i db stanie wizualnym.Sprzęt ciekawy, bo w Polsce dość rzadko występujący, o fajnych parametrach, no i nieco zmodyfikowany wizualnie (=oryginał wg mnie jest.. hmm.. mniej ciekawy). Rama a la Ducati, brzmienie jak V-ka mimo że to reaktor rzędowy, niewiele kilogramów i niemało KM, dobre zawieszenie i hamulce. W efekcie mamy moto stworzone to szaleństw na asfalcie. Silnik prawie identyczny z TDM 850 4tx (kilka KM różnicy) tak więc mimo w/w nietypowości nie ma problemów z częściami/serwisem. Reaktor dynamiczny, a jednocześnie mało palący. Na zdjęciach nie widać, że zaciski przednie zostały wymienione na te od R1, tak więc hamulce są teraz naprawdę dobre.TRX z 1997, przebieg nieco ponad 40kkm.Naprawdę polecam ten sprzęt, u mnie stoi i się kurzy a ktoś może mieć z niego pociechę :)Moto sprzedam tylko po wizji lokalnej, coby uniknąć jakichkolwiek niejasności.Cena: 6000 PLN Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Podbijam.. :laugh: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 miałbym luźne 5kzł to bym się mocno zastanowił :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 miałbym luźne 5kzł to bym się mocno zastanowił :)6k, sześć.. :icon_mrgreen:A moto naprawde fajne, tyle ze nie mam kiedy nim jezdzic - i szkoda, zeby stalo. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No i TRX poszedl w swiat.. konkretnie do W-wy, i w kobiece rece :lalag:Mam nadzieje, ze nie bedzie zbyt narowisty.. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi