robson105 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam,Sprzedam 2008 Hondę CBR 1000RR z przebiegiem 2150km, w 100% bezwypadkowe, sprowadzone z USA. posiadam zdjęcia i filmik z USA pokazujące że moto nie byłouszkodzone. Więcej informacji w ogłoszeniu.http://allegro.pl/show_item.php?item=2569203430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak z USA to mile nie powinny być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson105 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak z USA to mile nie powinny być?Jak chcesz może być w milach lum km, uroki elektronicznych zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak z USA to mile nie powinny być?ja mam RR'ke z 2005 z Anglii i zegary mozna przestawiac na mile/km bez problemu, wiec nie koniecznie. Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak chcesz może być w milach lum km, uroki elektronicznych zegarów.aaa to taki bajer ... sorka ale mam mieszane uczucia do takich przebiegów.Oczywiscie zawsze moze byc ten jeden jedyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson105 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 aaa to taki bajer ... sorka ale mam mieszane uczucia do takich przebiegów.Oczywiscie zawsze moze byc ten jeden jedyny ...Przebieg orginalny 100%, żadnej lipy. Jeszcze u nas w kraju zdażają się uczciwi ludzie. Moto sprawiłem sobie na 40 urodziny. Po za tym moto nie zabardzo na mój wiek i budowę (184cm i 110kg) i brak czasu na jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson105 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Moto sprzedane 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi