Piotrek12309 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 raczej nie są, były tylko czyszczone na wiosnę, ale bez regulacji i chodził normalnie. Teraz może jakiś brud się przesunął do dysz czy coś, może niedokładne czyszczenie było? Moto już chodzi (prawie) dobrze, winna była śrubka od regulacji obrotów między gaźnikami, musiałem ją przypadkowo przekręcić. "Prawie", gdyż chodzi teraz na jeden cylinder, chyba fajka jest do niczego, bo nie jest mocno osadzona na świecy, lecz moto chodzi na oba cylindry na wysokich obrotach (powyżej 7-8 tys. obr.), więc już sam do końca nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek12309 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W końcu moto chodzi dobrze, wymieniłem przewody oraz fajki i teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Więc jak jimmi czy któryś inny mechanik pisze Ci żebyś coś zrobił to następnym razem to zrób a nie kombinuj na wszystkie inne strony. Najważniejsze że moto bangla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi