_Pablo_ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Właśnie tam kupowałem gdzie Piter podeslal linka . Na codzień tez sie przydaje bo puszki fajnie sie rozjezdzaja na boki :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 własnie przebrałem wszystkie filmiki z tamtego wyjazdu i zostało mi 50 gb :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Prawdziwy zamek "Draculi" - kolejny fragment wycieczki Mam nadzieję, że YT nie zablokuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ha ha ha . Dudi, zawiało grozą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Prawdziwy zamek "Draculi" - kolejny fragment wycieczki http://www.youtube.com/watch?v=TrWbvDfbKJw Mam nadzieję, że YT nie zablokuje :) Jaki zamek ??? o co chodzi bo ja nic nie widzę a metylu nie piłem :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi