foresst Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 40 hmmm chyba późnym wieczorem w niedziele w stronę Torunia wyjadę :Pprzydał by się poniedziałek wolny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) pany to krótka decyzja : rezerwujemy 1 czy 2 domki dla nas ? :D Domek 4-osobowy- 140 zł za dobę więc wychodzi 35 zł od osoby- cena normalna 195złDomek 3-osobowy- 105 zł za dobę- 35 zł od osoby- cena normalna 180złPokój 2-osobowy- 80 zł za dobę- cena normalna 100 zł PS. Ja myślę że zapiszę nas na 1x 4 os i 1 x 2 os ( Później się zaktualizuje ) Ta dwójka to jakby foresst leciał z plecaczkiem . Oczywiście będziemy go zmieniać :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: WAŻNE !!! dopisałem nas wszystkich ( tzn z wypadu do Rumunii ) do listy . Wchodzić tam i dopisywać kto chce śniadanie , bo ja raczej siły nie będę miał żeby sam robić :D Cinek a co z Tobą ? Jak jedziesz to się dopisuj do nas Edytowane 9 Września 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a jak w koncu jedziemy w sobote rano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja się dostosuje :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 to ja proponuje wczesnie rano w sobotetak o 8 ? ewentualnie można sie spiąć i w piatek kolo 17-18 ? bo ja wczesniej nie dam rady niestety- co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 w piątek byłoby lepiej . Do Borek prosta droga to szybko dobijemy . Im szybciej tam dojedziemy to się szybciej zaaklimatyzujemy :flesje: Krzychu tutaj masz linka ze zdjęciami z ostatniego spotkania w Chudowie ( nasze foty : 124,125,229,230 )https://picasaweb.go.../Chudow06092012 Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 oki postaram sie byc gotowy na piatek popoludniu (przedzwon do mnie Pablo bo gdzies mi numer wcielo)- a kto jeszcze w piatek by jechał ? Krzychu ? Mici ty kiedy sie zjawisz w piatek czy w sobote ? Bo Forest podejrzewam ze ma słuzbe i bedzie w sobote :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dokładnie, Ja niestety tyram z piątku na sobotę wiec pojawię się w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ja walczę z czasoprzestrzenią więc nie wiem jeszcze do końca czy w piątek czy w sobotę :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ja walczę o wolny poniedziałek :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A ja mam poważnego dylemata :dry: Zaprosił mnie kumpel z którym długie lata pracowaliśmy, na imprezkę pożegnalną i glupio mi odmówić , zwłaszcza że on u mnie był :dry: Dlatego , sory koledzy ale się wyłamuję :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 szkoda Tato szkoda...następnym razem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no szkoda :-( ale jest i dobra wiadomość . Dzisiaj dzwonił do mnie znajomy biker który mieszka k/Borek i w sobotę zrobi z nami objazdówkę po okolicy :crossy: A że tereny są ładne ( woda, lasy ) i ciekawe to rundkę możemy wspólnie walnąć . Foresst będzie zadowolony bo w lasach są bunkry hitlerowskie :ph34r: które można zwiedzać . Dawno razem nie śmigaliśmy i nie ukrywam że mi trochę tego brakuje :notworthy: . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 hehe tych Hitlerowskich to się już w Gierłoży naoglądałem :Dtrzeba odpoczywać i gadać o sprzętach a nie o robocie ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 hehe to sobie poszukasz bursztynowej komnaty bo kiedyś pisali że gdzieś koło Spały moze się znajdować tylko ze schrony są zalane i nie ma takiej pompy która by nadążyła wodę wypompowywać . Foreściak z plecakiem przyjedziesz ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi