ryba1001 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Nie, po prostu jak ktoś się wypisuje niech da znać. Edytowane 6 Września 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie, po prostu jak ktoś się wypisuje niech da znać.Jak sobie życzysz :)Muszę się wypisać - zostałem pozbawiony środka transportu. GS dziś w nocy zmienił właściciela, wbrew mojej woli. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Kondolencje. Skąd i o jakiej porze ci go ukradli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) A może Zonka oddała go do programu "Odpicuj mi bryke". I jak wroci to gs-a nie poznasz cały będzie w telewizorach i na 22 calowych felach Edytowane 7 Września 2012 przez danielpotas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Warszawa, Wolska 111.Kiedy wyszedłem rano po prostu go nie było. Żona musiała by być dobrą aktorką, w dodatku od jakiegoś czasu myśli o SV więc raczej to nie ona. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) 1,2.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba jedna doba + sniadanie na sobotę6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek96 - śniadanie x210.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę).30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. 47. Peterek KarolaS i PaulaS dzwoniłam do Pani Borkowej, są w pensjonacie pokoje 3 osobowe w cenie 40 zł od osoby więc wychodzi 120 zł za pokój :) zarezerwować wam? :) Edytowane 7 Września 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 1,2.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba jedna doba + sniadanie na sobotę6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek96 - śniadanie x210.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę).30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)47. Peterek48.Jerry 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Rybka- wczoraj na kręglach ...tak jakoś nam zaświtało czy by nie spytać Pani Borkowej jakie możliwości mamy na dęsflora... w sensie co może ( sprzęt ) nam zapodać... bo można płytki czy "palucha" szykować żeby nie było błyscopolo .....i ile za ten parkiet.... po ognisku .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ok, zadzwonię w poniedziałek i zapytam się czy jest taka opcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Warszawa, Wolska 111.Kiedy wyszedłem rano po prostu go nie było. Żona musiała by być dobrą aktorką, w dodatku od jakiegoś czasu myśli o SV więc raczej to nie ona.Kondolencje - ale jak Żona się pospieszy z zakupem to może Cię zabierze ze sobą na Borki, albo chociaż pożyczy Ci maszyny :cool:A tak serio to współczuję Ci bardzo - jest skur....o na tym świecie... (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Rybka- wczoraj na kręglach ...tak jakoś nam zaświtało czy by nie spytać Pani Borkowej jakie możliwości mamy na dęsflora... w sensie co może ( sprzęt ) nam zapodać... bo można płytki czy "palucha" szykować żeby nie było błyscopolo .....i ile za ten parkiet.... po ognisku .... :) ...z tego co pamiętam z disko-błysko (na które się wbiliśmy i finalnie przejeliśmy :D ) z zeszłego roku ...to (wnioskując po rozwieszonej reklamie) ...didżej był z tomaszowa mazowieckiego ... :D ...chyba ten: http://www.djtomaszow.pl/ ...kurde srogo :D ...my z brajdakiem kombinujemy coby wpaść na pt-sb .......ale mamy wesele kuzyna w sobotę i małej wiary jestem coby się udało... pozdr,w Edytowane 7 Września 2012 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 mamy wesele kuzyna w sobotę A komunia się wam jakaś nie trafiła? :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A komunia się wam jakaś nie trafiła? :biggrin:...tematu komunii jeszcze nie miałem na korepetycjach u Klodzia :D ...ale chrzciny już za pasem :D :D :D ...:D pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Może jeszcze zdążę zdobyć coś przed 20. W którym dziale szukać wsparcia w zakupach? Pewnie Przasnysz. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Może jeszcze zdążę zdobyć coś przed 20. W którym dziale szukać wsparcia w zakupach? Pewnie Przasnysz.Ot słuszny kierunek myślenia!!!! Mam nadzieję, że Ci się uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi