sil Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 jak juz wczesniej pisalem w tym roku zaczynam wiecej smigac po lasach zwlaszcza,ze kumpel kupil husqvarne wr 125 i mam juz z kim,ale to ma tez druga strone,otoz musze zadbac o swoje bezpieczenstwo w wiekszym stopniu. Jedyne ochraniacze kolan jakie mam to takie ktore mialem kiedys na rolki (wklada sie miedzy gume do mocowania a plastik ,takie okragle duze...(zupelnie inne od takich ktore widzialem jako ochraniacze do enduro/cross) wiecie mniej wiecej jakie?czy mozna w nich jeździc czy taki sam efekt da jezdzenie bez? ;]i jeszcze jednoco sadzicie o tych ochraniaczach?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=27107212cena dosc przystepna,a urazy kolan to ciezke przypadki (ten kumpel ktory kupil wr zdarł w jednym aucie kolanem lakier przy wypadku i teraz ma problemy z owym kolanem :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Za tą cene mogą być. ja osobiście polecam ochraniacze z zawiasem. Jeździłem w noramlnych a teraz mam te ruchome. Różńica jest ale jak ktoś nie ma kasy to te też sa dobre, ruchome dają poprostu wygode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja bym brał te z aukcji - cena dobra, jeśli oczywiscie chcesz bez zawiasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja tam uważam że nie ma jak dobre 2przegubowe acerbiski.jezdzilem w takich, jest to warte swojej ceny (250zł)... cena dotyczy kompletu na obydzie nogi... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja tam uważam że nie ma jak dobre 2przegubowe acerbiski. jezdzilem w takich, jest to warte swojej ceny (250zł)... 250?????To drogo! Ja swoje UFO z przegubem mam za 180zł a spisują się super!Ja bym poradził zbierać kase na przegubowe i dopiero takie kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 :!: :!: DWU :!: :!: PRZEGUBOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi