Rudolf234 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja odpadam, pogoda "na dwoje babka wróżyła" :) jak znam swoje szczęscie to będę żałował;/ Udanego szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 upału nie było, deszczu też nie, trochę pochmurno - także pogoda idealna :D@Rudolf234 masz co żałować :P szkolenie super, niemalże indywidualne zajęcia, bo uczestników było 4, w tym przepiękne Ducati Panigale :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No i gul mi skoczył.Ccieszę się, że szkolenie się Wam udało a mnie pozostaje powiedzieć sobie, że "pierdoła saska ze mnie";/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zapraszam do Gostynia na sobotę 29 czerwca: http://www.facebook.com/events/174264622738507/ Zbiórka o godzinie 9:30, start zajęć o 10-ej.Pięć godzin szkolenia. Koszt: 300 zł. Dalsze info i rezerwacja miejsc: [email protected] Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anionit Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Z powodu niesprawnego motocykla odstąpię miejsce na Kulikowisku w Starym Kisielinie 30 czerwca... Szczegóły na GG 1777-osiem-pięć-osiem, maila [email protected] lub PW... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez anionit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Co się stało? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi