krzyku Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam. W tym tygodniu mam sie zabrać za wymiane łańcucha rozrządu w mojej ninjy. Podobno trzeba rozpołowić silnik, żeby wymienić łańcuch. Dużo z tym roboty? Mam znajomego mechanika, co mi pomoże, ale wiekszość roboty musze zorobić samemu. Nie wiem czy sam się za to brać, czy dać do serwisu. Ewentualnie polecacie dobry serwis w okolicach rybnika? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Wydaje mi się że masz za małą wiedzę by się za to brać. Nie rozpoławiaj tego silnika! Łańcuch kupujesz rozkuty i wtedy trzeba tylko wykręcić wałki rozrządu. Wyposaż sie w serwisówkę do tego motocykla. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jeśli łańcuch jest z boku to lepiej kupić fabrycznie zakuty. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi