pypek9 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam.Ostatnim czasy kręciłem się po wsiach i znalazłem za niedużą sumę do kupienia pewną MZ. Nic by nie było w tym innego, gdyby nie jej malowanie, siedzenie, lampa oraz zegary.. Nigdy takiej MZ jeszcze nie widziałem a niektórzy mówili mi, że takie motorki były eksportowane do Turcji. Jest to prawdą? Roku produkcji jej nie znam, ale sądzę po baku, ze jest nowszą wersją..PS. Niestety, nie mam zdjęcia zegarów, ponieważ zdjęcie wyszło bardzo rozmazane, ale mają one białe tarcze a prędkościomierz jest wyskalowany do 180 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dla mnie to wyglada, ze ktos ja pomalowal tak i oddal siedzenie do tapicera. W Turcji produkowano Mz po 1992 roku jak sie nie myle, pod nazwa Mz Kanuni i wygladala tak:http://navers.ru/uploads/motopost/kanuni-mz-251%C2%A0_main.jpg Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dla mnie to też nie jest to jakaś wersja specjalna, lecz wydumka wielbiciela różowego koloru z przednim reflektorem od malucha :cool: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam. Mięliście rację Panowie, ta MZ jest przerobiona, bo komuś się tak podobało. Zarówno jej kolor jak i przednia owiewka i zegary. Byłem ją dzisiaj oglądać jeszcze raz i ja nie widzę sensu jej kupowania, bo wszędzie gdzieś jest coś przerobione, niekoniecznie profesjonalnie, a cena dosyć wysoka. Temat uważam za zamknięty i dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi