krzywer Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Gumoleum też niczego sobie. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a mi się wydaje że inżynier to zawodowe a licencjat to yyy... nie wiem ;P zawsze to dwa koła, i tak wszyscy skonczymy na rowerach prędzej czy później... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Saul jakby zdjęcia nie było to by Panowie nie zachwycali się tak ... otoczeniem na nim :laugh: :laugh: :laugh: miłego "smigania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 a mi się wydaje że inżynier to zawodowe a licencjat to yyy... nie wiem ;P Wydaje ci się. Licencjat to wyższe zawodowe, ale kogo to obchodzi. Czy tylko ja zdjęć nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Saul co tam za motór stoi ? Przyznaj się co kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Saul co tam za motór stoi ? Przyznaj się co kupiłeś Ja tam nie widzę motóra. Poza tym nie o tym temat, nie spamuj bo zgłoszę to do moda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi