perssi6n Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 myslałem ze po to jest to forum by zieloni tacy jak ja mogli sie czegos dowiedziec a nie zawracac głowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 myslałem ze po to jest to forum by zieloni tacy jak ja mogli sie czegos dowiedziec a nie zawracac głowe.Tak od tego jest forum.To była uwaga do kol.Dudka możesz darować sobie uwagi w tym dzialemoderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 myslałem ze po to jest to forum by zieloni tacy jak ja mogli sie czegos dowiedziec a nie zawracac głowe. Masz rację, po to jest forum aby tłumaczyć zbyt skomplikowane kwestie z manuala.Forum nie jest szkołą aby uczyć kogoś od podstaw mechaniki bo to niewykonalne jeżeli ktoś zadaje pytania typu:"czym\jak zmierzyc cisnienie paliwa?" Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perssi6n Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Chciałbym odswierzyc temat, poniewaz w koncu miałem okazje wypróbować wszystkie rady a własnie dzisiaj mi kawa przerywała..Wymieniłem filtr paliwa - zeby juz to na 100 wykluczyć, wyczysciłem wszystkie styki z ramą i jechałem z otworzonym wlewem paliwa, nie pomogło.Dopiero gdy zasłoniłem wlot powietrza, przeszlo jak ręką odjął. Teraz moje pytanie co mam zrobić-wyminic, czy tez uszczelinic zeby kawa nie dostawała za duzo powietrza? Nie mogę jeżdzic ze szmatką, a poza tym nie ma tak dobrego chłodzenia i temp. wynosi ok 100. I jeszcze zauwarzyłem ze robi sie to (przerywa) w gorące dni takie jak dzisiaj powyzej 30 stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Teraz moje pytanie co mam zrobić-wyminic, czy tez uszczelinic zeby kawa nie dostawała za duzo powietrza?Wymień dyszę na mniejszą. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Proponuję skontaktować się z użytkownikiem Lidkus. Miał taki sam problem i jakoś go rozwiązał. Niestety nie pamiętam czy się pochwalił jak to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi