Croowab Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 No widzisz. rpha11 to fajny kask ale na tor;) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Też polecam dwuczęściowy kombinezon skórzany i to jest normalka na nakedzie, żadne tam cuda dziwy, że niby kombi to tylko do sporta. W tekstylach też jeździłem ale poczucie bezpieczeństwa dla mnie osobiście znikome. Wolę skórę. Ostatecznie jakbym już miał coś wybierać typowo dla wygody i wyglądu na codzień na 100% poszedłbym w skórzaną kurtkę i jeansy. Aktualnie jeśli motocykl służy mi do jazdy tylko dla "Fun-u" to wybieram kombinezon. Tak spokojnie kupisz coś do 1500zł. Z nowych kombinezonów to Tschul (i to te najnowsze modele jak np 555), Ozone (nie znam jakości marki), Buse. Koniecznie byłbym na bieżąco z ogłoszeniami rzeczy używanych ale na prawde można trafić perełki tj. kilka razy założone kobinezony za 60-70% ceny pierwotnej bo ktoś kupił ale przytył albo schudł albo kolor nie pasuje bo motocykl zmienił. Dzieją się takie rzeczy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak chcesz bezpiecznie, to skórzane 2-częściowe kombi + kamizelka z airbagiem. Bezpieczniej się chyba nie da. Pozdr. F. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi