mas88 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam, chciałbym zaprosić was BRACIA I SIOSTRY do mojego sanktuarium spokoju Przeglądając forum naszła mnie myśl iż mogę zaproponować NAM nowe miejsce spotkań. Od niedawna pracuje właśnie w tym gospodarstwie i jestem pod wrażeniem. To idealne miejsce spotkań i biesiadowania. Pełno jezior, rzek i stawów, piękny krajobraz Warmi a przede wszystkim cisza i spokoj... Typowa Polska Prawdziwa Wieś . Mogę zaoferować NAM: - Nocleg w pokojach 2 i 3 osobowych z łazienką - Przejażdżki rowerowe (obok przebiega Napoleoński Szlak Rowerowy) - Przejażdżki konne – bryczką - rekreacyjnie lub do ślubu - Kuligi porą zimową - Ogniska i grille - Pole Namiotowe - Staw zarybiony - Bilard - Tenis stołowy Ceny .. 25zł za osobę ? Wiem że to mało . Dla Grupy niech bedzie 20 Wszelkie informacje pod telefonem do mnie : Bartosz 725 139 020 Wiecej zdjęc i informacji na stronie : www.udziedzica.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Znaczy sie .... nad morzem ?W wakacje jeszcze wolne terminy sa ?Z dziecmi mozna ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Chyba już był ten temat, nie za nachalne te cykliczne przywitania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas88 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 wolne terminy dla miłośników jednośladów się znajdą :) preferujemy rodziny z dziećmi, zwierzaki rónież miele widziane :) nie nad morzem ... to Warmia kraina pieknych krajobrazów i jezior :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 preferujemy rodziny z dziećmiczyli kilku chłopa lubiących golonkę i pivo może już wychodzić poza ramy preferencji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi