volumax Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Hej Łysy mam dla Ciebie dokumentację z wyjazdu. Dałem radę tragedii nie było. Pogoda nie rozpieszczala w piątek tak pizdzilo ze gałęzie łamalo 50% trasy w deszczu. Wyjechałem o godz 8 w piątek na miejscu byłem około 20. Powrót dziś rozpocząłem o godz 8 na miejscu w domu byłem godz 17 w tym oczywiście kilka krótkich przystanków. Drugi raz w taka pogodę się nie podejmę takiego wyjazdu ;) . Dziś jestem padniety ale filmik z wyjazdu wrzuce na Yt na potwierdzenie ze jednak nie skończyło na pierdoleniu i nie pojechałem na czterech kółkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Cieszę się że byłem podporą twojego hartu ducha :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Spokojnie Panowie. Kolega dal rade i bylo oke ....Spotkalismy sie spontanicznie juz jak wracal ....Motur caly w muchach, kombinezon tez a jak zdjal kask to banan na twarzy....Spozylismy razem wspolny posilek w jednej z najlepszych restauracji w kraju, odprawilismy modlitwe w intencji motocyklistow, przelamalismy sie oplatkiem i .... pojechalismy kazdy w swoja strone. ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Hej Łysy mam dla Ciebie dokumentację z wyjazdu. Dałem radę tragedii nie było. Pogoda nie rozpieszczala w piątek tak pizdzilo ze gałęzie łamalo 50% trasy w deszczu. Wyjechałem o godz 8 w piątek na miejscu byłem około 20. Powrót dziś rozpocząłem o godz 8 na miejscu w domu byłem godz 17 w tym oczywiście kilka krótkich przystanków. Drugi raz w taka pogodę się nie podejmę takiego wyjazdu ;) . Dziś jestem padniety ale filmik z wyjazdu wrzuce na Yt na potwierdzenie ze jednak nie skończyło na pierdoleniu i nie pojechałem na czterech kółkach.Gdzie filmik :dry: . :blink: chyba nie zachorowałeś po tej trasie-żyjesz. Edytowane 11 Października 2012 przez łysy31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Gdzie filmik :dry: . :blink: chyba nie zachorowałeś po tej trasie-żyjesz.Nie martw się o mnie jestem w dobrej formie. Obiecałem że filmik będzie to będzie. Obserwuję twoje posty od dłuższego czasu i zastanawiam się po co tu piszesz. 90 % twoich wypowiedzi to drwiny z innych forumowiczów, docinanie komu się da. Zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy. Masz jakieś kompleksy i próbujesz się tu w jakiś sposób dowartościowac ??? Jesli uważasz, że twój sposób bycia na tym forum jest zabawny to chyba się mylisz. Pozdrawiam i bądź cierpliwy seans napewno nastapi wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie martw się o mnie jestem w dobrej formie. Obiecałem że filmik będzie to będzie. Obserwuję twoje posty od dłuższego czasu i zastanawiam się po co tu piszesz. 90 % twoich wypowiedzi to drwiny z innych forumowiczów, docinanie komu się da. Zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy. Masz jakieś kompleksy i próbujesz się tu w jakiś sposób dowartościowac ??? Jesli uważasz, że twój sposób bycia na tym forum jest zabawny to chyba się mylisz. Pozdrawiam i bądź cierpliwy seans napewno nastapi wkrótce.Cieszę się że cie te moje 90% zmotywowało, ciekawe czy w moich radach było coś co się minęło z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Gdzie filmik :dry: . :blink: chyba nie zachorowałeś po tej trasie-żyjesz. Lysy, czasami Cie nie rozumiem. Przeskocz czasami swoj cien i sprobuj uwierzyc, ze kolega zrobil ta trase. Majki napisal wyraznie, ze sie widzieli, jemu tez nie wierzysz ? Zapewne wszystko, skąd możesz wiedzieć jak to jest gdzieś daleko pojechać. Masz harleja. To zalezy z ktorego roku, czy obowiazywala jeszcze inspekcja co 4000 km czy co 8 000 km. Bez loctite sie nie ruszaj :icon_mrgreen: :crossy: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Zapewne wszystko, skąd możesz wiedzieć jak to jest gdzieś daleko pojechać. Masz harleja.Drogi yuby coś ci ostatnio język stępiał, rozumiem że to z sympatii :wub: .Pamiętaj ja nie jestem bi, więc się nie rozpędzaj :) . Lysy, czasami Cie nie rozumiem. Przeskocz czasami swoj cien i sprobuj uwierzyc, ze kolega zrobil ta trase. Majki napisal wyraznie, ze sie widzieli, jemu tez nie wierzysz ? To zalezy z ktorego roku, czy obowiazywala jeszcze inspekcja co 4000 km czy co 8 000 km. Bez loctite sie nie ruszaj :icon_mrgreen: :crossy:Nie no spoko, chcę tylko filmik zobaczyć. Dla czego mam mu nie wierzyć.Co do inspekcji śrubek co 4000tyś, spowodowane dziurami w Rybniku i zawieszeniem. :biggrin: I czy by go stara puściła w taką podróż.....No nie ,bo też by jechała ale ja bym sobie to podzielił 2 razy po 600 km.I planował bym następną a podejrzewam że On już sobie takie trasy na R6 odpuści :sad: . Edytowane 11 Października 2012 przez łysy31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) I czy by go stara puściła w taką podróż....., Yuby, ale oni zawsze jezdza razem. JAk sie jedna maszyn zepsuje, to droga do warsztatu dowiezie :icon_razz: :icon_mrgreen: Co do inspekcji śrubek co 4000tyś, spowodowane dziurami w Rybniku i zawieszeniem. :biggrin: Fajnie, ze przynajmniej szczery jestes ! :crossy: Edytowane 11 Października 2012 przez ks-rider <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Łysy - rzecz w tym, że Ty wszystko "byś" Edytowane 11 Października 2012 przez konrad1f Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Łysy - rzecz w tym, że Ty wszystko "byś"No na karate też :biggrin: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 A ja powiem tak: cieszę się, że Ci się tą podróż udało zrealizować :lalag:Przejechałeś się i dałeś radę, dołożyłeś trochę nowych doświadczeń do swojego bagażu, czegoś się znowu dowiedziałeś o możliwościach swoich i swojej maszyny, i bez względu na to, czy następnym razem zrobiłbyś tak samo, czy podzieliłbyś taką trasę na pół, czy w ogóle wybrałbyś się np. autem, to będzie Twoja decyzja, na podstawie Twoich doświadczeń - a Łysym31 się nie przejmuj - zresztą chyba już go rozszyfrowałeś: :laugh:Masz jakieś kompleksy i próbujesz się tu w jakiś sposób dowartościowac ??? "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) A ja powiem tak: cieszę się, że Ci się tą podróż udało zrealizować :lalag:Przejechałeś się i dałeś radę, dołożyłeś trochę nowych doświadczeń do swojego bagażu, czegoś się znowu dowiedziałeś o możliwościach swoich i swojej maszyny, i bez względu na to, czy następnym razem zrobiłbyś tak samo, czy podzieliłbyś taką trasę na pół, czy w ogóle wybrałbyś się np. autem, to będzie Twoja decyzja, na podstawie Twoich doświadczeń - a Łysym31 się nie przejmuj - zresztą chyba już go rozszyfrowałeś: :laugh:O jakie rozszyfrowanie ci chodzi :blink: . Powiedz mi ku*wa czy on ci dobrze radził pisze mega yuby "Kolego nie słuchaj takich głupot. Większość drogi pokonasz autostradą i będziesz rozwiązywał krzyżówkę na zbiorniku.Przynajmniej będziesz miał satysfakcję, przede wszystkim wyśpij się i uważaj na siebie.Trzymaj sobie przelotową pomiędzy 190-250 i nie będziesz się męczył "bo ja pisałem "Jak dojedziesz na R6 do celu to bedziesz miał moto dość na kilka dni :biggrin: .Na takie trasy to są inne maszyny jak GS i inne potwory. Życzę pogody, może się ci uda."ku*wa może ja jestem ciulem na tym forum jedynymo zaraz karateka cos napisze :biggrin:-może da radę na privps. jak bym nie dojebał przed ostatniego posta to byś nie pojechał- nie prawda :mellow: . Edytowane 12 Października 2012 przez łysy31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Obserwuję twoje posty od dłuższego czasu i zastanawiam się po co tu piszesz. 90 % twoich wypowiedzi to drwiny z innych forumowiczów, docinanie komu się da. Zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy. Masz jakieś kompleksy i próbujesz się tu w jakiś sposób dowartościowac ??? Jesli uważasz, że twój sposób bycia na tym forum jest zabawny to chyba się mylisz. o takiedaj sobie Łysy spokój, zajmij się rodziną, swoimi sporciakami i nie rób z siebie głąba!nie znam Cię w realu i w sumie po przeczytaniu Twoich postów nie mam zamiaru Cię poznaćmam jedynie nadzieje, że jesteś spoko gościem, którego tylko środowisko nie akceptuje a tutaj na forum próbujesz z siebie zrobić "megaprzechuja" Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) o takiedaj sobie Łysy spokój, zajmij się rodziną, swoimi sporciakami i nie rób z siebie głąba!nie znam Cię w realu i w sumie po przeczytaniu Twoich postów nie mam zamiaru Cię poznaćmam jedynie nadzieje, że jesteś spoko gościem, którego tylko środowisko nie akceptuje a tutaj na forum próbujesz z siebie zrobić "megaprzechuja"No nie zaskoczyłeś mnie wypowiedzią :blink: .mówiłem że na piv -mój szoł menie :cool: . Edytowane 12 Października 2012 przez łysy31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi