MrsMarthy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Kolejna impreza organizowana przez Panthery.Świetna atmosfera, świetni ludzie, świetne koncerty, gry i zabawy:) Na plakacie nie zamieszczono cennika, więc:Motocyklista - 35zlPlecak - 25zlBez motocykla / Sam namiot - 20zlSpacerowicze - 10zlAmazonki - free Przybywajcie tłumnie;) Edytowane 19 Czerwca 2012 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Fajne są te imprezy Panthery, w dodatku przystojni Klubowicze :D Niestety nie mogę, ale jeśli ktoś nie wie, jak spożytkować ten czas, to warto zajrzeć do Komarówki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onejroz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Prawdopodobnie się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 w dodatku przystojni Klubowicze :D czy oni tacy przystojni, to nie powiedziałabym, ale co kto lubi :D bardzo w porządku chłopaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 [...]Świetna atmosfera, świetni ludzie, świetne koncerty, gry i zabawy:)[...] Jak co roku... :huh: ...chyba przesadzasz z iloscia tej swietnosci. Nedznawy zlot - nie polecam! A juz najsmieszniejszy jest wpis na plakacie o strzezonym parku maszyn... w rzeczywistosci, lezacy na glebie, schlany straznik parku maszyn - profesjonalnie! Parodia :blink: No, ale pole namiotowe zapewniaja - wow :excl: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak co roku... :huh: ...chyba przesadzasz z iloscia tej swietnosci. Nedznawy zlot - nie polecam! A juz najsmieszniejszy jest wpis na plakacie o strzezonym parku maszyn... w rzeczywistosci, lezacy na glebie, schlany straznik parku maszyn - profesjonalnie! Parodia :blink: No, ale pole namiotowe zapewniaja - wow :excl: Każdy kto zechce tam pojechać zweryfikuje jakość tego zlotu ;) Ale dziękuję, że podzieliłeś się swoimi spostrzeżeniami, swoją drogą - niesamowicie istotnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A bo to wiadomo Robcio pewnie raz był w Komarówce, z drugiego zlotu usłyszał opinie, które mogły być różne, bo każdy ma swoje i to już mu wystarczyło aby mieć swoje wielce obiektywne zdanie, choć to już 14 zlot w tym miejscu, ale to nic że na nich nie był by stwierdzać z góry że w tym roku nie warto odwiedzić. ja tam jeźdzę do Komarówki od 5 lat i zawsze było git, jest na nim najlepsza, swojska atmosfera ze wszystkich w regionie i odpowiednie do zabawy zespoły, zresztą jako motocyklista nie jestem jakiś wymagający więc złotych gór się nie spodziewam bo to nie Ameryka żeby nagie laski czyściły motocykle, choć w sumie nie zaszkodziłoby hehe tak czy inaczej to jest zajebisty zlot jeśli ktoś czuje klimat i zapewne i ten taki będzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 [...] zapewne i ten taki będzie, Zapewne nie bedzie. Szkoda tam jechac. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Hmm... Byłem tylko raz i było niexźe. Bez fajerwerków, ale OK.W tym roku kierunek Krutyń . ten sam termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja się wybieram bo na prawdę warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zapewne nie bedzie. Szkoda tam jechac. Czyżbyś probował odegrać się za Lublin? :) Daj spokój chłopie, kto zechce to i tak pojedzie i na pewno będzie się dobrze bawił ;)Dobra rada: luzuj troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie ma kota a myszy juz sie kluca ;pZakuje ze nie uda mi sie pojechac bo fajne kapele graja, the bill i monstrum.Klimat tego zlotu to sprawa duskusyjna, kiedys bylo lepiej ale coz.Szkoda ze na the billach nie poszaleje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Czyżbyś probował odegrać się za Lublin? [...]A co ma piernik do wiatraka? :blink: [...]Dobra rada: luzuj troche ;)Chcialabys :icon_twisted: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 nie, nie chciałabym.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 miedzy innymi przez tego i jeszcze moze dwoch spinaczy tutaj nie wchodze.Kazdy temat konczy sie tym samym.wszechwiedza na kazdy temat. czekam na opinie,tylko szczere,na temat komara w tym roku.Ja sie ciesze ze mnie nie było,bo nie wyobrazam sobie temperatury na tym boisku.Moim zdaniem powinni poszukać lepszego imejsca na rozstawianie namiotów,bo patelnia nikomu nie słuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi