Tom13 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Czy któryś z Kolegów ma może jakąś wiedzę na temat tego wydechu? Można go nabyć za dobre pieniądze,z homologacją i gwarancją. Zastanawiam się nad kupnem więc proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 W UK są dość popularne. Generalnie solidna marka. Myślę że spokojnie można się pokusić. Poszukaj jeszcze opinii na anglojęzycznych stronach bo w PL to może być ciężko. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom13 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzięki,Limo. Poprzeglądałem różne fora anglojęzyczne,jak radziłeś i....zaryzykowałem. :rolleyes: Już pięknie mruczy w moim moto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 To może nagrasz filmik jak to mruczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Tak z ciekawości zapytam. Co to za firma ? Bo kojarzy mi się z podróbką Akrapovica :-) Edytowane 20 Czerwca 2012 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom13 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiem czy podróbka,a jeżeli nawet to oparta na solidnym wzorcu :buttrock: Przeczytaj co napisał Limo powyżej,możesz też zajrzeć na stronę producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To nie są podróbki tylko dobra alternatywa dla znanych marek, podobnie jak Beowolf czy Blue Flame. Tu trochę więcej info. http://www.delkevic.co.uk/ Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corter Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki,Limo. Poprzeglądałem różne fora anglojęzyczne,jak radziłeś i....zaryzykowałem. :rolleyes: Już pięknie mruczy w moim moto :crossy: Tom 13, wrzucisz jakies pelniejsze info co wybrales do Bandyty i jak cenowo? Filmik rzeczywiscie by sie przydal. Sam szukam czegos do mojego Gsx650F i nie wiem czy ten Delkevic jest warty zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom13 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tom 13, wrzucisz jakies pelniejsze info co wybrales do Bandyty i jak cenowo? Filmik rzeczywiscie by sie przydal. Sam szukam czegos do mojego Gsx650F i nie wiem czy ten Delkevic jest warty zachodu. Kupiłem puszkę z polerowanej nierdzewki,w owalu, długości 45 cm. W komplecie jest db kiler i dedykowany dolot. Wszystko pasuje idealnie. Wizualnie sprawia wrażenie solidnego wykonania. Może odrobinę za mało basów,ale strzela pięknie po odjęciu z wyższych obrotów :) Nie jest za głośny nawet bez wkładki. Co do trwałości na razie się nie wypowiem,przejechał dopiero około tysiąca kilometrów. Myślę,że za cenę niespełna połowy wartości nowego arrowa warto spróbować,ja nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Mam taki pełny wydech z dwoma tłumikami. Kupiłem już używany i sprawuje się bardzo dobrze. Brzmienie klasa, wykonanie też. Warto kupić coś dobrej jakości i nie dopłacać do znaczka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Temat trochę stary ale to może i lepiej bo chciałem zapytać użytkowników o wrażenia i trwałość. Mogę kupić takie za 2/3 ceny nowych. Przejechały 5tys. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Wszystko jest wyżej napisane. Warto. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom13 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Przejechał nawet więcej. I nadal cieszy ucho i oko nowego właściciela moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi