TybuR Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Widocznie tak.Ale widzę,że nie wyjaśnicie mi.Więc ja wyjaśniam,że nie angażuje się tego mięśnia przy wciskaniu klamki hamulca.Mięsień ten jest odpowiedzialny za inny ruch.Tyle w temacie. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez TybuR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ej a pokaż jak schodzisz na kolano, może zostaniesz forumowym guru. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 W takim razie mówisz o napinianiu ręki (w tym bicepsa) a nie pracy tego mięśnia przy naciskaniu na klamke.A skoro tak to o czym innym mowa,bo podczas tej czynności to nawet poślady możesz napiąć. Ej a pokaż jak schodzisz na kolano, może zostaniesz forumowym guru.Poczekam z tym dopóki nie oblecisz Danona na torze :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Poczekam z tym dopóki nie oblecisz Danona na torze :laugh: Obawiam się że się nie doczekasz, szkoda mi czasu na leszczy :) Miał swoją szansę, teraz niech się goni. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Obawiam się że się nie doczekasz, szkoda mi czasu na leszczy :) Miał swoją szansę, teraz niech się goni.Nie znasz człowieka więc nie wyzywaj. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez TybuR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi