Michal Jatczak Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Problem ze stacyjką opisywałem w osobnym temacie ( http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/154234-uszkodzona-stacyjka-yamaha-xj-600/page__fromsearch__1 ) ale został on zamknięty, dlatego tworzę kolejny. Wiem, że stacyjka jest do wymiany i tu pojawia się problem. W sklepach internetowych stacyjki dedykowane są do Diversion, do wersji N nie widziałem ani jednej. Czy to jest jakaś różnica? Jest to jedna stacyjka do obu modeli czy różnią się czymś? Wymieniać będę sam, dlatego muszę kupić właściwą;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wątpię żeby ktoś tu znał odpowiedź na to pytanie. Albo zadzwoń do dealera Yamahy i zapytaj albo kup sprawną używkę do wersji N. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi