kochu Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 witam wszystkich forumowiczów. Wstałem sobie rano z myslą ze pojade do pracy na moim motorku (zostawiłem go pod blokiem)A tu patrze ktoś ukradl korek no myslę sobie trudno... gdy po 5 probie odpalenia go z kopki nie odpalił (zawsze palil za pierwszym razem) zobaczyłem że w wlewie paliwa jest pełno drobniutkich kamieni srednicy 3-4 milimetrow . Moje pytanie brzmi czy wyczyszczenie zbiornika wystarczy ?? czy silnik mógł ulec uszkodzeniu ?? Ps: takiemu zjebowi co myślał ze jest śmieszny nogi bym z dupy powyrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 trudno powiedzieć :sad: wyczyść bak i cały układ paliwowy i sprawdź Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak nie poleciało przez filtr to nie powinno nic się stać. Ale ludzie to mają nasrane w głowach wsypać jakieś kamyki do baku obcej osobie brak słów. Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Kamienie o średnicy 3-4 mm najpewniej zatrzymały się na sitku (jeśli jeszcze je masz) w baku więc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może cie jakiś sąsiad nie lubi na twoim miejscu zainwestował bym w jakieś zamykanie korka paliwa bo możesz znów spotkać kamienie w baku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na chamstwo polecam kij bejsbolowy. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 generalnie czyszczenie baku, przy okazji gaźnik warto. silnikowi nie powinno zaszkodzic tylko roboty troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi