kuba0786 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam wszystkich. Mam problem z moja CBR, przerywa na wysokich obrotach gdzie szukac problemu zanim udam sie do mechanika od motcykli jest jakas szansa ze sam sobie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 wyłącznik stopki bocznej Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dojrzała cebra - jezeli ogólnie jedzie do predkości zblizonej do maksymalnej to problem będzie tkwil w elektryce , jak w kazdym starym parchu . Do przeglądu instalacja , nie jest to lekkie i przyjemnie , wszystkie kostki trzeba przejrzeć , okablowanie czy gdzieś nie przetarte / zwarte etc. choc z pradem za pan brat od małego , nienawidze tego typu spraw i wiem że są niełatwe w rozwikłaniu. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi