kochu Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam mój problem polega na tym ze moja tska nie chce sie zbierac przy starcie a jak bym się zatrzymal na minimalnej górce i bym chciał ruszyć to nie ma siły wjechać pod te maluteńkie wzniesienie dodam też ,że jak juz sie rozpędzi to v maxa mam nią 80 km /h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 pomiar sprężania powie prawde, jak OK to regulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tematów o słabym motocyklu było już wiele a i całkiem niedawno o braku mocy pod górkę. Sprawdzić kompresję a jak nie to wyszukiwarka i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 jak v max ma taki to raczej problem tkwi w regulacji :cool: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 kompresja i regulacja ale w 50 to napęd tez jest ważny jak masz na prędkość to nie dziw się ze 50 nie ciągnie pod gore ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi