barteck_street Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak będzie hajs do tego czasu, to jadę Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No to teraz trudno mnie będzie przekonać, żebym nie pojechał. Szukam towarzystwa :) Ja lecę z Wrocka z kolegą, jak coś możesz się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wygląda na to, że z Wrocławia więcej ludzi się wybiera. Naliczyłem z Tobą włącznie trzy grupy - chyba że to te same ;) O której wyjeżdżacie? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) my lecimy 7-8 rano. Tylko, że ja najprawdopodobniej lecę na SM także prędkość przelotowa słaba :P Edytowane 17 Maja 2012 przez Zikko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jedziecie w sobotę czy w niedziele ? Może jakieś spotkanko na miejscu i browar ?(oczywiście jeśli zostajecie na noc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja tylko na niedziele Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jakby co będę paradował w forumowej koszulce także wołać ;) A ja już w piątek lecę po południu (autem :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja bym chetnie poleciał na cały weekend ale mam egzamin w sobotę. Jak będzie runda w Terlicku to może pojadę na cały weekend. Jak macie zorganizowane noclegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Ja się dopiero dowiem na miejscu ;) Ale namiot albo auto :rolleyes: Ponoć na kampingu koło paddocku jest wesoło, także chcę tam być :biggrin: Edytowane 17 Maja 2012 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja może pocisne na całą sobotę, wychodzi jakies 300km w jedną stronę:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja wyjeżdżam jutro ok 11. Nocleg oczywiscie na polu kolo Padocku. Bardzo dobra miejscówka z międzynarodowym towarzystwem.Do zobaczenia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Byłem, impreza extra, tylko... nie widziałem Daniela! Poprzestawiali te wyścig czy co - w ogóle nie było klasy <600. Albo była wcześnie rano, albo pod wieczór, bo nie mogłem zostać do samego końca. Wie ktoś gdzie szukać wyników? Na oficjalnej stronie chyba nie ma. Edytowane 20 Maja 2012 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Rozmawiałem z Madafaką - lekko był wku**wiony, mówi że nie dopuścili go do startów - podobno była jakaś dziwna zmiana regulaminu i ogólnie "ch**nia i czeski film"... mam nadzieję że zda relację... Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) klasa 600 była po motocyklach zabytkowych Daniela nie widziałem, klasa 1000 była na samym końcu po supermono. wyniki http://www.mylaps.co...t.jsp?id=779604 W tym roku podobnie jak w zeszłym w Terlicku na supermono wygrał ten niemiec http://www.mike-edwards.me.uk/2007images/most/PICT8994.jpg koles ma chyba z 60 lat a zapie**ala dobrze. Edytowane 21 Maja 2012 przez Zikko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Czyli jednak widziałem 600-tki. Coś się pogubiłem w tych wyścigach - może dlatego że Daniela nie było, a po czesku nijak nie mogłem zrozumieć co się dzieje. Program rozdawany na miejscu tez mi jakoś nie pasował do rzeczywistości. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi