zucio1 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Lekki motocykl Yamahy produkowany przez wiele lat, ostatnio na licencji japońskiej w Hiszpanii. I właśnie z Hiszpanii pochodzi moja maszynka, która została zakupiona przez Policję w 2001r. Prosta konstrukcja tej jednocylindrówki daje nadzieję na jeszcze kilka lat bezawaryjnej eksploatacji, szczególnie , że przebiegi są symboliczne (mój miał w 2011r. 1200km). Idealny do miasta, na dojażdy do pracy. Poniżej kilka zdjęć trochę zmienionej Yamaszki, która z założenia ma zostać w miarę oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 wyglądasz jak policjant na niej ... przemaluj ją :rolleyes: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zwariowałeś ? Właśnie o to się rozchodzi, że motocykl jest po policyjny. W ten sposób motocykl jest bardziej specyficzny i unikatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 unikatowy może i jest ale to niech go sobie w garażu postawi :mellow: a gdzie tym jeździć po drogach i się w pałecjanta bawić :laugh: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 W Zgorzelcu policja kilka lat wstecz mieli takie Yamahy , ale coś ślad zagonił . Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sison Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No, no, bardzo charakterny. Strasznie mi sie podoba. Co do policji, u mnie nie dawno widziałem jak jeden z partnerów pchał drugiego na CBF próbując go zapalić. Często ich widuję i z jednej strony wygoda, ale z drugiej nie są przykładem prawidłowo ubranego motocyklisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zucio1 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak pisałem na wstępie moto ma zostać w miarę oryginalne, więc niech sie martwią ci, którzy mnie wezmą za policję. Na początku też myślałem żeby zdjąć owiewkę i zmienić kolorek, ale po kilku jazdach stwierdziłem, że owiewka idealnie osłania przed ewentualnymi kałużami a w białym malowaniu jest to motorek oryginalny - reasumując taki na razie zostaje czy się to podoba, czy nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Spoko maszyna,nie zmieniaj jej.Pamietam jak na takich policja po stolicy jezdzila ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nadal jeżdżą :) Tylko, że u nas jest Honda CB250 (Nighthawk?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi