rafael Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 podlewałem. sprawdziłem wiele opcji bo tak jak mówię czytałem inne podobne tematy , nawet niektóre rzeczy kilka razy bo to są jaja już , jak w weekend do tego nie dojdę to oddam do serwisu i się dowiemy co było na rzeczyStary myślę że pora już oddać moto do kompetentnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no w poniedziałek zawiozę moto do serwisu i napisze w czym tkwił problem Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamil Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wyjaśniła się sprawa z moto?Bo temat trochę zamarł. A sytuacja bardzo dziwna z tym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi