Techniacz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 No to ja mam jeszcze jedno pytanie ;PPP Kupilem nowa lampe przednia cala i teraz mam problem jak to cos rozmontowac by zakotwiczyc w srodku zarowke ? :crossy: Moze ktos mi pomoc ? :PPPP Dokladny opis bym prosil :crossy: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 musiswz wyjac ta zawleczke. Pozatym musisz o tak banalne rzeczy pytac w postach? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ładny kolor to żółty ja na taki pomalowałem niedawno boczki i owiewke na lampe w Hondzie MTX. Załączam fotke ale niestety nie mojego sprzęta, mojego po malowaniu dodam jak dorwe cyfrówke.Tyle że to MTX a nie SRka ale uważam że SRka w tej barwie też będzie ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 musiswz wyjac ta zawleczke. Pozatym musisz o tak banalne rzeczy pytac w postach?Dla Ciebie moze banalne, jednak dla mnie niestety nie :/ Tak wogle o jaka zawleczke Ci chodzi ? :banghead:) Ja jakis nikumaty jestem, a wole nie rozwalic nowej lampy, bo na druga nie mam hajsu :// Jakbys mial chwile czasu to bys mogl przerobic to moje zdjecie i narysowac jakas strzalke o ktora zawleczke Ci chodzi :crossy:))) Pzdr i nie denerwojcie sie na mnie za takie banalne pytania :crossy:)) EDIT:Emzet dzieki :clap: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja proponuje czerwony, podoba mi sie. ps. na fotce zaznaczyłem grubą strzałką zawleczke o którą mi chodzi, a cienką ruch jaki musisz wykonać (pierwszy, potem już chyba se poradzisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi