matiorg Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam już poruszałem ten temat i myślałem ,że sprawa została rozwiązana, ale się myliłem , kupowałem już wszystkie znane marki świec i nic... bawiłem się mieszanką jest aktualnie ustawiona na najmniejszą, a świece są dalej czarne i powiem ,że nie wiem co mu jest. Może ktoś miał taką przypadłość ? proszę o pomoc ...i dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sprawdzales sprezanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiorg Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ma 8,6 na każdym garze ...ja nie wiem co mu jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja tylko teoretycznie :)Gdzieś wyczytałam że gdy są czarne świece a poza tym wszystko jest ok to znaczy że świece są za zimne. Kup jakieś oznaczane że mają wysoką wartość cieplną Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiorg Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 za zimne ? jak ma to rozumieć ? odpalam motor i jadę 20-40 km i zaczyna mi przerywać ... kupowałem już różne wiece i powiem, że lipa i nie wiem co jest tego przyczyną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi