michelkopytko Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witamzakupiłem w zeszłym tygodniu romet'a 717 2TJak go odbierałem było mało oleju i paliwa jechalem moze z 2km i dojechalem do domu zgasiłem go i poszedlem po pieniadze do domu zeby jechac kupic olej i benzyne, jak juz zeszlem na dół to nie chcial odpalic, to go zapchałem pod stacje i kupilem olej i paliwoi skuterek działa, normalnie ale boje sie ze moglo sie cos stac, jak myslicie ? skoro działą to chyba jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) ziomek kupiłeś go dopiero :angry: doszukujesz się nie potrzebnie :dry: wszystko jest ok , nie chciał odpalić bo nie miał oleju ... Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja widzę w temacie pytanie o zatarcie silnika, w treści posta zaś nieprzeciętną historię o braku paliwa, co to ma do rzeczy? Tankuj i jeździj żebyś nie musiał za stację zapychać i będzie dobrze. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 dzięki chłopaki za dobre słowo :)to moje nowe cacko i boje sie że coś mogło się stać, a 4000zł na drodze nie leży :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 opowiadac tu jakie sa objawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja przez wszystkie lata nie mam tyle tematów o swoich motocyklach co Ty przez miesiąc o swoim romecie.Opanuj się nieco bo wszystko mógłbyś dowiedzieć się w jednym temacie.Przeczytaj instrukcje obsługi i nie wymyślaj problemów bo nam serwera zabraknie na pytania o romecie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi