Atlasik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ha dzieki kolego moto mam od marca ma nie cale 39ooKm przejechane mozna powiedziec ze jeszcze nic nie trzeba wymieniac ale tego plynu praktycznie nie ma i to mnie troche zastanawia Bimbak tak jak bys tych dwoch zer tam nie widzil w modelu moja pomylka wybaczcie pany:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Płyn się wymienia co dwa lata. Który masz rocznik tej XJ6N? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlasik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To pewnie nie był nigdy ruszany. Wymienić nie zaszkodzi, koszty śmieszne. Nagle zaczęło Ci ubywać czy dopiero zwróciłeś na to uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlasik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 nie u bywa a jest tam nie wiele no nie zaszkodzi nie mam pojęcia kto i jak tam użytkował ten moto po samym motocyklu nie widać praktycznie żadnych wad ale może długo stał i ktoś po prostu nie dbał o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wymień, kontroluj poziom i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi