oldmul Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. MaciekFazer ma pomykać z Grójca ,ja z W-wy a Ty-Zbig83 ?/chyba przed 8 trzeba wyjechać/ Najbardziej optymalna z W-wy jest trasa na Lublin. Maciek pewnie da na Magnuszew, jak robimy ? gdzieś po trasie dołączamy, czy Maciek sam a ja ze Zbigiem przez lubelską ?------------------------------widzę ze Zbig nie może, więc jak Maciej , każdy indywidualnie ? Edytowane 29 Czerwca 2012 przez oldmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Cześć Oldmul, możemy się spotkać na trasie. Faktycznie chyba będę jechał Grójec -> Warka -> Magnuszew -> drogą 79 na Kozienice -> drogą 48 na Puławy i potem do Kazimierza D. Można by jakoś zgrać nasze trasy i spotkać się gdzieś po drodze i dalej razem jechać do celu. Tylko pozostaje zastanowić się w którym punkcie się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie pamiętam jakiegoś charakterystycznego punktu :, stacji paliw,parkingu itp na obwodnicy Grójca.Tobie pewnie łatwiej to przyjdzie, chyba, że nie po drodze, to pojadę przez Piaseczno , Warkę, i może gdzieś tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) To teraz pytanie.Może spotkajmy się np w Puławach o 9:30-9:40 plus minus na stacji BP ,wylot na Kazimierz. Tak jak mówiłem telefon mam w profilu.Gdyby któryś zamarudził to niech dzwoni i dobije w Kazimierzu.Ja startuję ok 8:30-40 z Radomia przez Zwoleń . Edytowane 29 Czerwca 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Oldmul, to zależy jak zamierzasz jechać. Gdybyś jechał przez Górę Kalwarię to moglibyśmy się spotkać w Magnuszewie Edytowane 29 Czerwca 2012 przez MaciejFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To spotkajcie się za mostem w Warce jest kawałek lasu .Nie będziecie na siebie czekać w słońcu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie chce żeby Oldmul nadrabiał kilometrów tylko po to żeby mnie zgarnąć. Na wylocie z Magnuszewa jest Orleni tam mógłby być punkt zborny.Oldmul daj znać co o tym myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Ok.Pojadę prosto 79 ale Magnuszewa to nie pamiętam, pewnie jakaś stacja po prawej str. jest. To gdzie w Magnuszewie i ok. której ? 9 czy wczesniej ?,.pewnie pancur pomoże.---------------------------------------- ok znajdę tylko podajcie godz. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez oldmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja też Magnuszewa nie pamiętam ale sprawdziłem teraz w Targeo i przy wyjeździe jest Orlen.Skoro mamy się spotkać wszyscy w Puławach koło 9:40 to my w Magnuszewie myślę, że powinniśmy się spotkać o 8:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Za mostem w Warce jest las parkujecie na poboczu i na bank nie da się minąć chyba. W Warce jest taki charakterystyczny pomnik zwany przez tubylców widelcem po prawej stronie nie da się nie zauważyć.Tyle że pomnik w pełnym słońcu.Dogadujcie bo ja tam bym i znalazł jeszcze fajne miejsce np muzeum wojska w Mniszewie .Pozostałości raczej po dawnej świetności .Czołg ,działa ,okopy itp. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) ok.sprawdzmy dostępność do swoich nr. tel.------------------- tzn. Magnuszew Orlen. Pancur następnym razem, już nic nie będę zmieniał.Dzięki, o której będziesz dzwonił ?--------------------------------------------eee MaciejFazer rozumiem ,że tak zostanie bez nr. tel. do Ciebie. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez oldmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam Dopiero wskoczyłem na forumKontakt do mnie 668677624 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dz.cz. do niedzieli ,rozumiem ,że mój masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 To teraz odżałować te impulsy i się zdzwońcie :D.Pogoda aż za na niedzielę. Przypominam o butelce mineralki w sakwie/kufrze. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 No woda to podstawa bo naprawdę zrobiło się upalnie. Trochę martwią mnie te zapowiedzi burz ale mam nadzieje, że uda nam się przejechać suchym kołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi