pancur Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja do Jedlińska pojadę jako że jak pojadę na Bieszczadzki to niestety będę miał problem z wypadem w góry na który wybieramy się z oldmulem.Mam nadzieję zajrzeć w piątek wieczorem i jakiś namiot bo nie wiem jak z domkami.Jest opcja że ktoś po mnie przyjedzie a moto zostanie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 witam ktoś się wybiera do Jedlińska 7 lub 8 lipca? PozdrawiamPiero. W tej dacie jest wypad do Leska w Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja na Lesko bym z chęcią pojechał, ale praca do ok 18-19 w piątek.Jak na zlot mało czasu,bo to i wypić by się zdało dla szeroko pojętej integracji :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam. Daruś ! jeśli wypad do Leska ze mną jest aktualny, to w miarę możliwości podaj czy już wiesz gdzie będziesz nocował tj. czy na terenie Motocountry już wykupiłeś miejsce, czy zobaczymy jak dojedziemy itd. - bo od poniedz. do czwartku /do ok. 14 /. będę na zadupiu i mogę mieć trudności z dostępem do internetu i tel.komórkowej /nawet orange nieraz zanika /a chcę się ustawić z noclegiem - chyba że ktoś jeszcze do nas dołączy i sytuacja nieco może się pozmieniać.O której godz. planujesz wyruszyć, czy pasuje Ci abym dołączył na wys. Magdalenki - czy po prostu zdzwonimy się w czwartek i ustalimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gdyby zachciało się wam kawy na powrocie z Leska to zapraszam. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki za zaproszenie..Zobaczymy bo trudno przewidzieć o której wyruszymy w drogę powrotną , kto, ilu nas będzie ,w jakiej formie będziemy ,pogoda itd. Ja to już nawet skromnie zerkam przyszłościowo w inter. na Szczawnicę co tam ciekawego .Co, w pt. trzeba podjąć decyzje czy w sob. czy w niedz. do Kaz. Dolnego ?---------------------------------------tak patrze patrzę na Twoja trasę, a jak byś coś wymyślił aby do domów wracać krótszą a zacząć od dłuższej ale jak ze Szczawnicy to chyba się nie da. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez oldmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To dzwonię w piątek . Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam. Daruś ! jeśli wypad do Leska ze mną jest aktualny, to w miarę możliwości podaj czy już wiesz gdzie będziesz nocował tj. czy na terenie Motocountry już wykupiłeś miejsce, czy zobaczymy jak dojedziemy itd. - bo od poniedz. do czwartku /do ok. 14 /. będę na zadupiu i mogę mieć trudności z dostępem do internetu i tel.komórkowej /nawet orange nieraz zanika /a chcę się ustawić z noclegiem - chyba że ktoś jeszcze do nas dołączy i sytuacja nieco może się pozmieniać.O której godz. planujesz wyruszyć, czy pasuje Ci abym dołączył na wys. Magdalenki - czy po prostu zdzwonimy się w czwartek i ustalimy ?Wypad jak najbardziej aktualny. Planuje wyjazd w piatek 6 lipca rano ok. 8.00 ( a może wcześniej ). Z noclegami nic nie ustalałem, biorę namiot i planuje nocowanie na terenie Motocountry, lub gdzieś indziej jeśli trafi się coś interesujacego .Na miejscu się zobaczy. NIc nie wykupywałem, wsiadamy na moto i jedziemy. Planuje jechać przez Sandomierz tj. trasą nr 79 a więc przez Magdalenkę nie planowałem, ale ustawić się możemy w Piasecznie ( np. przy stacji LukOil obok Dehatlonu ) lub w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wypad jak najbardziej aktualny. Planuje wyjazd w piatek 6 lipca rano ok. 8.00 ( a może wcześniej ) ... Daro Sorry, ale ja niestety odpadam - w Piątek będę wolny dopiero po 15:00, ponadto niestety moja praca zdecydowała za mnie o przełożeniu wyjazdu w Lubuskie o tydzień i tak jak się obawiałem, pokrywają się nam terminy :( Zatem najprawdopodobniej rozjedziemy się w dwóch kierunkach, ale wypiję piwko za pogodę :flesje: Jeżeli ktoś był już w Bieszczadach, może w tym czasie zabrać się ze mną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Daruś - dzięki za odpowiedż a czy dobrze się domyślam ,że noclegiem po 30 zł/os w pokoju 2 os. w Huzelach, z buta ok. 1km do Motocountry nie jesteś zaineresowany? jak na razie pojedyńczego chłopa nie chcą przenocować. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez oldmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zapłać 60 i może kogoś znajdziesz.a jak nie to będziesz burżuj :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Burżuj nie burżuj ale czekają mnie chyba / niestety/ 2 noclegi u znajomych w Baligrodzie, jakoś się przemęczę może nie będzie żle i będę miał "obowiązki" z głowy ale jeszcze prezenty muszę wymyślić i kupić.Koncertowej atmosfery trochę szkoda. Ciekawe czy uczestnicy Motocountry 07.07 jak wydobrzeją będą śmigać po okolicach czy ostaną się w Lesku .Do jutra na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig83 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Hej. Ten Kazimierz z wcześniejszych postów aktualny? Kiedy lecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejFazer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Aktualny, aktualny :) Wyjazd w niedziele tak żeby mniej więcej być koło 10 na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig83 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ach, szkoda, że w niedzielę. Już obiecałęm kobiecie, że na mecz do strefy kibica się wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi