LupoRF Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja byłem zdegustowany żelazową wolą... Wczoraj byłem tam z Plecakiem na przejażdżkę, droga przez babice fatalna, rozkopane, kupa syfu na asfalcie i same dzióry że o studzienkach nie wspomniałem. Ja to całkiem spoko zniosłem ale Edytę wytrzęsło niemiłosiernie. Samo zwiedzanie dworku Chopina raczej mnie znudziło, nie wiem ale do mnie nie trafiło słuchanie muzyki w parku... Po za tym zwiedzanie PUSTEGO domu... Szok 17 lat temu to muzeum było inaczej zaaranżowane i chociaż było na co patrzeć. Wracaliśmy poznańską więc w drugą stronę poszło sprawnie i na drogę nie było co narzekać. W sumie nawinęliśmy ok 160KM. Nie polecam dworku jako miejsca do zwiedzanie tym bardziej że we wtorki jest gratis a inne dni tygodnia wymagają zakupu biletu. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitol Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) wczoraj 330 km nawinięte - Kazimierz D. przez Dęblin i Puławy - przeprawa promem na drugą stronę Wisły i powrót przez Kozienice i Puszczę Kozienicką. Bajeczna pogoda a trasa jeszcze piękniejsza. Polecam! Edytowane 2 Maja 2012 przez Nitol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Może 9 maja , ktoś jest chetny na mały wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Panowie, witam po długim weekendzie. Nie wiem Daruś jak będzie jutro z czasem bo muszę najpierw się ogarnąc i zlokalizować czasowo, ale jakby co napisze sms. Najszybciej sobota popoludniu-wieczorem (jak nie będzie padać ) albo niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Chris, a myślałem, że śpisz. Nie było widać Twojej aktywności. Ważne aby pogoda była ok, a terminy bez wątpienia zgramy. Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Widzialem , że w lipcu wybierasz sie w Bieszczady. Wstepnie termin mi pasuje i chętnie bym się ruszył jeśli mnie zabierzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Chris, miło będzie jak się przyłączysz. Ja dzisiaj byłam na objeździe trasy którą zrobilśmy ostatnio, tylko jechałem w drugim kierunku ( zamek w Czersku stoi na miejscu ) a teraz pije zasłużonego browarka. :rolleyes: :rolleyes: Wejdź na stronę FM Motocykle/ Chopery/Honda. Tam zamieściłem info o spotkaniu Szadoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Chyba tu jest kilka Szadoł. Zerknicje na poniższą stronę FM. Spotkanie 23 czerwca o godz. 12.00 forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153623-male-spotkanko-naszych-szadolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soter Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Hej jeśli zechcecie zabrać ze sobą "odkurzacz" to ja chętnie podczepię się do wspólnego kręcenia kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Hej jeśli zechcecie zabrać ze sobą "odkurzacz" to ja chętnie podczepię się do wspólnego kręcenia kilometrów. Każde dwa kólka są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soter Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 super w takim razie przy najbliższej okazji chętnie się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 8-9 czerwca wypad na "Potworny Zlot"do Ząbkowic Śląskich ( za Wrocławiem po trasie na Kudowe ) , ogladanie meczu Polska-Grecja na dużym telebimie, zwiedzanie okolic, browar i gril. Wyruszamy 8 czerwca rano, a powrót 9, a moze 10 czerwca , to zależy od nas.Szukam chętnych. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 o o o to i ja bym się podłączy do takich wypadów jakby co to mój numer w profilu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Fajny plan na wycieczkę, ale póki co zastanawiam się nad innym* w tym terminie, więc nie wiem co wypali :). *) TDM MegaTreff w Oberwiesenthal Niemcy (kierunek podobny, tylko trochę dalej :rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zastanówcie się nad Ząbkowicami 8 czerwca. Start rano o 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi