Piero8 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś do Czestochowy? Pzdr Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja bym wolał gdzieś w Wawie albo okolicy w stronę Legionowa, Łomianek. Tempo deklarowane jako widokowo-turystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 OKI, jak będzie chętny ktoś pośmigać w okolicy Wawy to niech daje znać... Samemu nie uśmiecha mi się pędzić do Częstochowy... Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Piero. Możemy się spiknąć w niedziele lub w następnym tygodniu na jakiś Tymbark , żeby nasze Hanie się poznały bo to te same klimaty. Przy okazji możemy zrobić jakieś kółeczko wokół Wawy. Może ktoś jeszcze chętny na przewietrzenie sprzęta i wypicie tymbarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Piero. Możemy się spiknąć w niedziele lub w następnym tygodniu na jakiś Tymbark , żeby nasze Hanie się poznały bo to te same klimaty. Przy okazji możemy zrobić jakieś kółeczko wokół Wawy. Może ktoś jeszcze chętny na przewietrzenie sprzęta i wypicie tymbarka? Przyszły tydzień i weekend 27-28.04 odpada bo mnie nie ma. Najbliższa sobota i niedziela jak najbardziej. Jak będzie pogoda to w sobotę podjadę do Parku Bródnowskiego a niedziela jest do zagospodarowania. Możemy gdzieś okolice 100-licy oblecieć po trasce aby przewietrzyć moto.Będę też chyba wolny od 29.04 do 04.05...Pozdr Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przyszły tydzień i weekend 27-28.04 odpada bo mnie nie ma. Najbliższa sobota i niedziela jak najbardziej. Jak będzie pogoda to w sobotę podjadę do Parku Bródnowskiego a niedziela jest do zagospodarowania. Możemy gdzieś okolice 100-licy oblecieć po trasce aby przewietrzyć moto.Będę też chyba wolny od 29.04 do 04.05...PozdrW sobotę raczej nie dam rady ale w niedziele jak nie będzie padalo to chętnie się się rusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) apropos wypadów za miasto... :D ktoś na jutro na przejażdżkę jest chętny?pzdr polecam: Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Może jest ktoś chętny na wypad do Kazimierza np. 29.04 lub 30.04 lub 01.05? Będą dwa VTX1300c Zapraszam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Może jest ktoś chętny na wypad do Kazimierza np. 29.04 lub 30.04 lub 01.05? Będą dwa VTX1300c Zapraszam Prosze o wiecej szczegolow, kiedy wyjazd i powrot. Chetnie sie dolacze. Pozdrawiam Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Prosze o wiecej szczegolow, kiedy wyjazd i powrot. Chetnie sie dolacze. Pozdrawiam Przesyłam linka do tematu przewodniego:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/146757-wwa-powsin-konstancin-piaseczno/page__st__360 P.S. Jutro się rozeznam w pogodzie i dogramy termin Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 a może jest ktoś chętny na polatanie w niedzielę 5.05.13.r okolice warszawy lub gdzieś za miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 a może jest ktoś chętny na polatanie w niedzielę 5.05.13.r okolice warszawy lub gdzieś za miasto?chętnych to jest pewnie mnóstwo (choćby ja;)) ale czy pogoda pozwoli, czy tez czy nie wypadnie jaka sprawa komuś i nie będzie mógł, to kto wie...Wróćmy do tematu w sobotę wieczorem czy niedzielę rano i wówczas można konkretnie gadać :)Póki co nas dwóch chętnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Poniedzialek i wtorek ( 6+7 maja ) po długim weekend-e zapowiadają ladna pogodę ze słońcem potem niestety deszczowo. Proponuję zatem male spotkanie okolicznej gawiedzi na małą podróż po okolicy i wspólnego tymbarka. Myślę , że godzina startu 17-18 w poniedziałek lub wtorek w okolicach Bronislawa Czecha(Wawer). Chetni niech się dopisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 chętnych to jest pewnie mnóstwo (choćby ja;)) ale czy pogoda pozwoli, czy tez czy nie wypadnie jaka sprawa komuś i nie będzie mógł, to kto wie...Wróćmy do tematu w sobotę wieczorem czy niedzielę rano i wówczas można konkretnie gadać :)Póki co nas dwóch chętnych :) ok to w sobotę lub Niedzię ruszymy z tematem jak wrócę z Torunia wieczorem i będę na siłach jak nie to w niedziele z rańca,nadają pogodę bez deszczu na niedzielę więc bądzmy dobrej nadzieji. Będzie ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie, ktos delikatnie wietrzy dzisiaj moto?Pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi