Onysz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam.Mam problem. Dzisiaj rano chciałem jechać do szkoły na skuterze, ale... odpalam, jadę z 300-400m i co? I dupa. Zaczął "przymulać", nie miał kompletnie mocy, zatrzymał mi się na full gazie, puściłem gaz i zgasł :/ Jak próbowałem go odpalić to szedł mi !!!!!!!dym!!!!!!! z filtra powietrza. Taki biały.Wie ktoś, co to może być i czy opłaca się naprawiać. Podkreślam, że skuter ma już 5 lat i ponad 15 tyś. km. A może lepiej sprzedać i kupić Simsona? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Sprzedać i kupić ale nie simsona tylko jakiegoś używanego japońca, ew. włoszczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onysz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A dlaczego nie simsonka. Są praktycznie bezawaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dokładnie a jakie tanie w eksploatacji. Już nie jednego poskładałem i jak się dobrze zrobi to są naprawdę nie do zajechania :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Może i są tanie ale na pewno nie są mniej awaryjne od japońców nie mówiąc już o tym że dzieli je przepaść technologiczna. Nie mam nic przeciwko simsonom ale raczej ich ceny są grubo przesadzone, powinny chodzić po 500zł, no chyba że ktoś traktuje je w ramach zabytku. Zresztą niech wypowiadają się młodsi ja już 10 lat temu wyrosłem z takich pojemności. A nie do zajechania była moja honda mbx 80, miała około 70000km przelotu i jeszcze się trzymała, przejeździłem ją 10k km bez żadnego remontu. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 bo to był japończyk a nie jakiś chinol . . . Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onysz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A nie ma ktoś do sprzedania TANIO jakiegoś motorowerka? Każdą ofertę rozważę :D Chodzi mi o coś z typu simson, etz 150 lub jakiś inny motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ziomuś w odpowiednim dziale to napisz to na pewno ktoś się znajdzie :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onysz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam na sprzedaz zipp tops 50 rok 2010 wiecej info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi