Skocz do zawartości

www.rejestrmotocykli.pl

nocnymar29
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

z tejże strony: "podaj informację o cechach szczególnych i uzupełniaj je na bieżąco" ... W kontekście ostatniego przypadku 189 kilo przy szkole i bohaterskiego podpierdzielenia przez "życzliwych kolegów", to zastanowił bym się 100 razy zanim bym im kolor motocykla podał ;)

Klub Anonimowych Piratów Drogowych

Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ?

stopkai.jpg

W dniu 22.03.2012 o 07:42, nocnymar29 napisał:

www.rejestrmotocykli.pl co sądzicie o tej stronie, rejestrujecie tam swoje maszyny?

Jeżeli masz coś do ukrycia :)

Co do drugiej wypowiedzi ja się ciesze że go namierzyli wystarczy tylko pomyśleć co by było jak tylko ktoś odrobinę wszedł na jezdnie :)

Nie było by mi go żal jak by się położył.

W dniu 22.03.2012 o 08:38, faza-s napisał:

... W kontekście ostatniego przypadku 189 kilo przy szkole i bohaterskiego podpierdzielenia przez "życzliwych kolegów", to zastanowił bym się 100 razy zanim bym im kolor motocykla podał ;)

Zastanawiam się, ile lat musi upłynąć, aby obywatelskie zachowanie polegające na reagowaniu i donoszeniu gdzie trzeba o NIEBEZPIECZNYCH zachowaniach nie było postrzegane jak działanie folksdoicza albo ubeka. W Europie zachodniej, stanach gdzie istnieje w społeczeństwie głęboko zakorzenione poszanowanie prawa, jest to odruch naturalny. Dla nas dla odmiany, (przykład kolego fazy) naturalna jest tolerancja dla przestępstw... i potępianie walki z nimi :blush:

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

W dniu 22.03.2012 o 13:34, Frugacz napisał:

Jeżeli masz coś do ukrycia :)

Dokładnie. Ja swój zgłosiłem, nie widzę zagrożeń. Można odpowiednio ustawić na koncie parametry prywatności, nie dostaję od nich żadnego spamu na maila czy sms.

W dniu 22.03.2012 o 13:50, maniek_7 napisał:

Dla nas dla odmiany, (przykład kolego fazy) naturalna jest tolerancja dla przestępstw... i potępianie walki z nimi :blush:

To spuścizna wojenna i PRL-owska.

W dniu 22.03.2012 o 13:58, fantom napisał:

Dokładnie. Ja swój zgłosiłem, nie widzę zagrożeń. Można odpowiednio ustawić na koncie parametry prywatności, nie dostaję od nich żadnego spamu na maila czy sms.

To spuścizna wojenna i PRL-owska.

Nie rejestrowałem się tam węc nie wiem - co podajesz w formularzu?

Bo zastanawiam się jaka trudność zarejestrować "na siebie" motocykl kolegi (a potem "zgłosić kradzież"). Czy wpisywane tam dane są jakoś weryfikowane/uwiarygadniane?

Wg mnie rejestr będzie użyteczny jeśli będzie w nim widniało powiedzmy 90% pojazdów.