biela Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam Mam Suzuki LS 650 Savage, niestety okienko do sprawdzania oleju albo jest jakieś dziwne czarne, albo nic tam nie ma, nic generalnie nie widać, normalnie jak kawałek ciemnego plastiku. Świeciłem latarką mając nadzieję, na jakiś prześwit zobaczę ale nic z tego. Jak sprawdzić czy jest olej i ile go jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Może masz go za dużo i nie widać w okienku,bo jest całe zalane?.Pochyl moto na drugą stronę i zobacz czy będzie różnica Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tak jak kolega napisał pochyl moto na lewą stronę. Ja jak wleje 2l to mam w połowie okienka jak moto jest postawione równiutko. Na podnóżce go nie widać w ogóle. Zawsze możęsz spuścić olej i sprawdzić jego stan i ilość. Śruba po silnikiem - nie ta wkręcana od dołu tylko tak z boku pod silnikiem. Zresztą jak jest taki już czarny to pora na wymianę :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 chyba aż tak nie mądry by nie był żeby nie "poszukiwać" oleju w okienku przechylając moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No jak tak to nic tylko zwalić dekiel sprzęgła i popatrzeć. I tak trzeba to okienko zrobić jak należy. Może szlam jakiś siadł na dole . . . Wszystko do sprawdzenia. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi