cwaniakZUMICO Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam.W zeszłym tygodniu zakupiłem swój pierwszy pojazd jednośladowy. Zdecydowałem się na skuter marki Zumico EOS i chciałbym, abyście mi poradzili w jaki sposób moge go dobrze dotrzeć, aby w przyszłości nie mieć problemu. Na liczniku juz jest nabite 10km.Skuter jest chłodzony powietrzem (4SUW), pojemność 49.6, typ gaźnika- PD19J. Z góry dziękuje, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Przeczytaj Cwaniaku instrukcję użytkownika. Edytowane 19 Marca 2012 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 bodajże w dziale mechaniki jest wątek o docieraniu, proponuję poczytaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Myślę ze słowo "już" powinno byc zastąpione "dopiero" a co dotarcia to tak jak każdy inny skuter , zresztą to hinol nie oszczędzaj gada i tak za rok dwa sie popsuje :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ee tam nie koniecznie jak będzie dbał to może mu będzie służył :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinski torreador Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgoda.jak kto dba tak ma.ja mam ponad 4tys km zrobione od marca i jakos to mi jezdzi jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi