_Michał_ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A ktoś ma pokrowiec z Lidla? Jak wrażenia? Koledzy kupili i nie narzekają. Twierdzą, że pokrowiec daje radę ;) Z tego co inni pisali, warte polecenia są skarpety tak jak wspomniał YUBY, tankbagi - ale nie ma ich w obecnej gazetce. Kilka osób narzekało na rękawice... Ja mogę polecić bieliznę, przyszła żona w takiej jeździ i jest bardzo zadowolona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Zatankujcie na SHELL-u minimum 20 Litrów dowolnego Paliwa, a dostaniecie Kupon Rabatowy do Lidla o wartosci 15 zł, tylko zakupy w Lidlu trzeba zrobić za minimum 100 zł :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gru Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ze swojej strony mogę polecić skarpety, są rewelacyjne.Nie dla kazdego, odradzam jesli ktos jest uczulony na sztuczne materialy, strasznie sie w nich stopa poci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Od 11.03 W Lidlu akcesoria do moto.http://www.lidl.pl/c...offerdate=35548 Ze swojej strony mogę polecić skarpety, są rewelacyjne.Yuby zaufam Ci kupie dla mnie i małejMi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No to jak jest z tymi skarpetami? Bo kupiłbym sobie.... co ja piszę nie mam przecież motocykla. Zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No to jak jest z tymi skarpetami? Bo kupiłbym sobie.... co ja piszę nie mam przecież motocykla. Zapomniałem.Na patrol po spacerniaku też się przydają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 I mógłbyś wyciąć w nich otwory na oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) I mógłbyś wyciąć w nich otwory na oczy. :biggrin: i zrobić zakupy w Lidlu gratis :)W skarpecie było by łatwiej Edytowane 8 Marca 2013 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jeżeli się nogi w nich pocą to na czym ta ich rewelacyjność polega? :D Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jeżeli się nogi w nich pocą to na czym ta ich rewelacyjność polega? :D Może jak na tą cenę to nie pocą się bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A ktoś ma pokrowiec z Lidla? Jak wrażenia?Ja od dwóch lat mocno eksploatuje lidlowski pokrowiec i na razie jak nowy - oprócz kilku ptasich srak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bielizna (dół, bo góra w wersji M była za duża) spoko, skarpety ok, a na pokrowiec też się czaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega_PL Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Od 11.03 W Lidlu akcesoria do moto.http://www.lidl.pl/c...offerdate=35548 Ze swojej strony mogę polecić skarpety, są rewelacyjne.Dla mnie jedyna rzecz warta kupienia to właśnie te skarpety. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja mam pas nerkowy z lidla już 1.5 roku i mogę go szczerze polecić.W tym roku planuje kupić bielizne i może pokrowiec na moto. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bede polował i ja i również na skarpety ;) Yuby juz drugi sezon zachwala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi